Gina (53) kalles «verdens mest sexy bestemor» for sin frodige kropp – se nå når hun reiser seg opp

Vi eldes alle forskjellig. For de aller fleste av oss betyr det at man får litt rynker her og der, man legger kanskje på seg noen kilo samtidig som ting kanskje ikke sitter helt som før på kroppen.

Det er selvfølgelig helt naturlig og en del av det å bli eldre, i den alderen er man så selvsikker at man ikke bryr seg om hva andre synes og tenker om ens utseende.

Men det er selvfølgelig ikke likt for alle, noen ønsker å holde utseendet sitt ungt og jobber med det på alle mulige måter. Gina Stewart er 53 år gammel og kalles «verdens mest sexy bestemor».

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Gina Stewart kommer fra Australia og er 53 år gammel. Hun har fire barn: sønnene James (27), Cody (22), og døtrene Casey (25) og Summer (4), og et barnebarn.

Ingen plastisk kirurgi

Gina er kåret til «verdens vakreste bestemor» og har deltatt i flere skjønnhetskonkurranser, blant annet har hun blitt kåret til Australias nittiende vakreste kvinne.

Ifølge henne selv har hun klart å holde huden ung gjennom kokosolje og roseolje. Hun avviser på det sterkeste at hun brukte plastisk kirurgi til noe annet enn brystene hennes som er i størrelse E.

https://www.instagram.com/p/CbFhCNuJmZf/?utm_source=ig_embed&ig_rid=69cec3dd-73ad-4abe-b7f7-0cab9af6d7ec

Utgitt nakenkalender

Gina har ofte vist det meste av kroppen sin, men for 2019 valgte hun å gi ut en ekte nakenkalender hvor hun viste alt.

https://www.instagram.com/p/CUDAImZplmK/?utm_source=ig_embed&ig_rid=63da9e2f-3c3d-4a96-845d-e929b6f94434

Ifølge hjemmesiden hennes var disse bildene «på et helt nytt nivå».

«Toppløskalenderen inneholder tolv eksklusive bilder av Gina samt andre halvnakne bilder», stod det på hjemmesiden.

Kilde: Gina Stewart

Del denne artikkelen for å si hva du synes om dette!