Foto: YouTube

Frekk tyv skal stjele huseierens pakke på verandaen – sekunder senere får idioten akkurat det han fortjener

Hvis det er en ting som jeg aldri slutter å irritere meg over, er det folk som ikke kan skille mellom mitt og ditt. Personer som stjeler og oppfører seg dårlig mot andre, enkelt og greit.

Jeg har selv mistet flere sykler opp gjennom årene, men sjelden ting av større verdi. Det bør man selvsagt være glad for ettersom det er fattige mennesker som har blitt utsatt for verre tap.

Selv om de materielle tingene i livet sjelden er de viktigste, kan slike ting være utrolig irriterende. Det koster både tid og penger for uskyldige mennesker samtidig som frekke tyver ofte, dessverre, slipper unna.

En annen som ble lei av å ha med tyver i nabolaget sitt å gjøre var Jaireme Barrow. Han bor i byen Tacoma i USA og ble frastjålet både dyre bildeler og pakker som ble lagt igjen på verandaen hans nylig. De som stjeler pakker fra verandaer har til og med fått sin egen betegnelse: «porch-pirates» (veradapirater)

Falske geværskudd

Oppfinnsom som han er, bestemte Jaireme seg for å sette en felle. Han bygde en pakke som han plasserte på verandaen foran inngangen til huset og satte deretter opp tre ulike overvåkningskameraer.

Det de kriminelle, som snart skulle gå til huset, ikke visste, var at det eneste pakken inneholdt var en utløser som fikk det til å høres ut som om det ble avfyrt geværskudd rett ved siden av.

Kilde: Youtube

Derfor skulle det bli et sjokk for tyvene, som snek seg opp til pakken for å stjele noe de trodde posten hadde lagt fra seg – men de ventet i stedet på en overraskelse i forbindelse med å legge hendene på varen.

Kilde: Youtube

Se nå på reaksjonene deres når den treffer!

Jeg synes dette er herlig! Jaireme lærer tyvene i området en skikkelig lekse, uten å skade noen med sin geniale oppfinnelse!

Over 49 millioner har sett det herlige klippet som nå hylles av politiet, naboer og mennesker over hele verden!

Ikke vær gjerrig nå, del videre hvis du også synes at tyvene fikk det de fortjente!