Frekk skoleelev håner læreren sin på nettet – 4 timer senere lærer slyngelen seg en lekse for livet

Å være høflig mot voksne var noe det første man måtte lære seg som et lite barn. Det de voksne sier, det gjelder rett og slett.

Men som med alt annet her i verden, er det alltid folk som egentlig ikke forstår sunn fornuft. Nesten hver skoleklasse har en liten rampeunge som gjør livet surt for lærere og klassekamerater.

Hvis man er lærer i en klasse med ekte bråkmakere, må man lære seg å håndtere dem på en måte som inspirerer til respekt. Mange ganger fungerer det bra å bare spøke tilbake med eleven og svare med samme mynt.

Mrs. Johanson er et perfekt eksempel på en slik lærer, noe hennes svar på en trøblete elevs hån virkelig beviser.

Det er nettstedet Bored Panda som rapporterer om den geniale læreren Mrs. Johanson som reagerte på en tidligere elevs hån på nettet.

Skolen skulle ha en gjenforening for gamle elever, hvor en av elevene skrev at hun håpet at Mrs. Johanson ville komme på gjenforeningen.

«Kjerring»

«Jeg håper virkelig at Mrs. Johanson kommer på gjenforeningen, hun var favorittlæreren min!» skrev eleven Monique som umiddelbart fikk støtte av en annen elev som også hyllet Mrs. Johanson.

Men så kom den gamle og plagsomme eleven inn i samtalen.

«Hva faen, var hun favorittlæreren din? Hun er en kjerring som gjorde at jeg måtte jobbe med skole hele sommerferien!» skrev Larry, og beviste tydelig at han ikke hadde modnet i det hele tatt siden skoletiden.

Lærte snørrungen en lekse

Men noen timer senere kom Mrs. Johanson inn i samtalen og lærte frekkasen en lekse.

«Jeg kan dessverre ikke delta på gjenforeningen, men tusen takk for invitasjonen. Larry, jeg beklager at du føler det slik. Forresten, det er åpenbart at grammatikktimene mine ikke hjalp spesielt mye», skrev Mrs. Johanson syrlig.

Den like skarpe som syrlige kommentaren fra Mrs. Johanson fikk raskt selskap av en annen gammel elev, før Larry gjorde hva han kunne for å redde seg fra den pinlige situasjonen han satte seg i.

«Ja vel, jeg bryr meg ikke. Jeg kunne ikke si dette da jeg gikk på skolen, men du er en KJERRIGN!» svarte Larry.

Da svarte Mrs. Johanson en gang til og brakte idioten Larry ned på jorden en siste gang.

«Du er arbeidsledig»

«Larry, du kan fortsatt ikke stave. Du kunne for øvrig ha sagt det der på skolen, for kjerrign er ikke et ekte ord. Jeg antar at du prøver å kalle meg en kjerring. I så fall ser jeg på Facebook-profilen din at du både er arbeidsledig og singel. Hvem av oss er en kjerring, egentlig?» svarte Mrs. Johanson og fikk Larry til å stilne.

Nedenfor er hele samtalen.

Bilde: Facebook

Trykk på dele-knappen for å hylle alle fantastiske lærere!