Frekk kvinne håner kraftige stolnaboer som «griser» – flyvertinnens harde kontring får hele flyet til å juble

«Behandle andre slik du selv vil bli behandlet», er et populært ordtak.

En frekk kvinne skulle også bli klar over hvor ille det kan gå når man opptrer respektløst mot sine medmennesker når hun i en høylytt telefonsamtale verbalt angrep sine kraftige stolnaboer på et fly. Blant annet ved å kalle dem «griser».

Det hele skulle imidlertid vise seg å være en stor feil.

Det var like før man skulle ut mot rullebanen på flyplassen i Las Vegas at en kvinne om bord høylytt luftet sin misnøye over å bli plassert mellom to kraftige personer – og hun mente da at stolnaboene tok opp en del av plassen hennes.

Vakte stor irritasjon om bord

For å få utløp for irritasjonen startet kvinnen en telefonsamtale og var da tydelig med sin frustrasjon. Blant annet ved å legge til flere svært nedlatende kommentarer om personene ved siden av henne. Kvinnen sa flere ganger at hun følte seg «inneklemt» og at hun ikke kunne takle situasjonen.

Bilde: Youtube

Etter stund begynte Norma Rodgers – stolnaboen ved vinduet – å filme det hele.

– Jeg vet ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom de neste fire timene, men de kommer i alle fall til å holde meg varm, sier den frekke kvinnen på telefonen og påpeker flere ganger at hun i det minste spiser salat.

Mannen som sitter ved gangen er helt stille. Sakte, men sikkert begynner imidlertid flere å engasjere seg i situasjonen. Kvinnen får beskjed om at det er ledige plasser hun kan flytte til – og hun reiser seg da opp, men stopper ikke sine verbale angrep.

Kastes av flyet

Da får flere passasjerer rett og slett nok.

– Du burde skamme deg! Det du gjør er forferdelig, sier en mann til henne, hvor kvinnen svarer at hun ikke klarte å puste mellom de to personene.

Bilde: Youtube

Norma Rodgers sier så til personalet om bord at hun ikke tolererer disse angrepene – og da viser det seg at selv flyvertinnene fikk nok av den utrivelige passasjeren.

Hun blir tvunget til å forlate flyet – omgående, skriver New York Post.

https://www.youtube.com/watch?v=Eb2omActtUE&feature=emb_title

Trolig ble det en mye mer trivelig reise uten denne kvinnen om bord. Klippet fikk enorm oppmerksomhet over hele nettet – og det absolutte flertallet applauderer at den frekke passasjeren ble kastet av flyet.

jeg synes personalet handlet helt riktig som fjernet kvinnen fra flyet. Slik oppfører man seg bare ikke – og hun hadde virkelig brukt opp retten til å bli om bord på flyet. Trykk på dele-knappen for å vise at du også er imot slik respektløshet!