Fortellingen: Erika legger ut om mannens affære – steinhard hevn som er helt uforglemmelig

Utroskap er aldri bra. Det ødelegger forhold og sårer mennesker. Dessverre skjer det ofte, og det eneste vi kan gjøre er å beskytte våre egne relasjoner – og jobbe for at det ikke skjer med oss selv og holder forholdet velfungerende, med go kommunikasjon.

Gjennom årene har det vært en rekke historier på nettet som handler om utroskap. Mange ganger handler det om å hevne seg på partneren som har vært utro – og noen av disse er mer spektakulære enn andre.

Denne historien handler om svenske Erika som tok mannen sin og sin beste venn på fersken. Om det er sant eller ikke, kan vi ikke være sikre på, men uansett er budskapet veldig sterkt – det er definitivt ikke en god idé å lure partneren din.

Gå ikke glipp av poker hos Betsson: Spill hvor som helst – vinn når som helst!

Denne kvinnens hevn er både morsom og smart!

Det er Erika som for noen år siden skrev følgende i en status på Facebook:

«Ville hjelpe moren sin»

Tilståelse: Da jeg fremdeles var gift, følte jeg at mannen min var utro mot meg, og da jeg da fant en pakke kondomer i bilen hans, hadde mitt verste mareritt blitt oppfylt.

Skjermdump: Facebook

Pakken var allerede åpen, så jeg tok kondomene og stakk hull i hver enkelt med en nål. Så la jeg dem i et badekar med chilijuice fra Habanero i en time og så la jeg dem tilbake før han våknet.

Dagen etter sa han at han ville hjelpe moren sin med ting som trengte å fikses, og så dro han. Tre timer senere ringte bestevenninnen min og fortalte at hun hadde hatt sex med «kjæresten», og nå føltes det som om det brant der nede.

Rett etter kom mannen min hjem og la en pose frosne erter i skrittet og hevdet at han hadde brent seg på noe.

«Hvor brenner det?»

For å gjøre en lang historie kort, mistet hun sin beste venn, og han mistet kona. Jeg har blokkert dem på Facebook, og ingen av dem vet hva jeg har gjort.

Det var for 3 år siden, og så snart jeg støter på dem i dag, spør jeg alltid «Hvor brenner det?»

Bilde: Pixabay

Erikas status fikk enorm oppmerksomhet – og hvis det er i orden nå, må jeg innrømme at det er helt suverent gjort. Snakk om å gni salt i sårene – d’oh!

Jeg synes Erika kan gå med ryggen rakt etter sin strålende hevn!

Mener du også at hun gjorde det rette? Trykk deretter på delingsknappen, så viser du også at utroskap aldri er greit!