Forskere: Penisstørrelsen din påvirker hvor mye du tjener – her er de unike tallene

Betyr størrelsen noe? må være et av de mest stilte spørsmålene i verdenshistorien. Hver mann er utrustet forskjellig «der nede» og hvor stor eller liten penis man har sier ingenting om hvordan man er som elsker.

Imidlertid kan størrelsen på penisen påvirke andre aspekter av livet, for eksempel hvor mye penger man tjener i arbeidslivet.

Det har en studie med nærmere 1000 menn konstatert, skriver The Sun.

Studien ble utført av nettstedet onbuy.com som markedsfører en rekke produkter, inkludert sexleketøy. Siden har spurt 997 menn om hvor stor penis de har, hva de jobber med og hva de tjener.

Jo flere cm jo færre millioner

Hvordan fungerer det da, vokser lønnen i samme takt som størrelsen på ens penis? Ikke egentlig, ifølge resultatene av studien.

Resultatene viste at menn med en penisstørrelse på rundt åtte centimeter tjener 58 000 pund per år, noe som tilsvarer rundt 660 000 norske kroner.

Menn med en større penis, rundt 18-20 centimeter, tjener i gjennomsnitt 32 500 pund per år, noe som tilsvarer rundt 390 000 norske kroner.

Nedenfor er en graf der den vertikale aksen viser årsinntekt og den horisontale aksen viser penisstørrelse.

Kilde: OnBuy

Kunstnere med lengst penis

Hvordan ser penisstørrelsen ut over ulike yrkesgrupper da? Studien viste at folk som jobber som kunstnere har størst penis, der fem prosent svarte at de har en 20 centimeter lang penis.

På andreplass finner vi menn med praktisk arbeid, der 16 prosent har rundt 18 centimeter og fire prosent rundt 20 innenfor underbuksene.

Kilde: OnBuy

Studien viste også at personer med en gjennomsnittlig penis på ti centimeter blir forfremmet på jobb i størst grad, med 2,9 opprykk i gjennomsnitt blant de som deltok i studien.

Kilde: OnBuy

Stemmer dette godt med deg?

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!