Forferdelige naboer kjører over familiens gjerde hver dag

Finnes det noe verre enn forferdelige naboer? Andre slemme mennesker møter man jo bare i blant, men naboer er liksom der hele tiden.

Det blir veldig vanskelig, og noen ganger blir det til og med enda verre enn det.

Bare ta familien nedenfor, for eksempel. Familien var i en langvarig strid med naboene sine. Men krangelen skulle derimot ta en uventet vending da faren bestemte seg for å ta saken i egne hender.

På nettforumet Reddit har en anonym person, som virker å være et av barna i familien, delt historien som starter med at naboene kjører over gjerdet deres med tømmerbilen sin daglig, skriver nettstedet RonProject.

«Alle her er ekte idioter»

«Vi bor i et lite boligområde. Naboene våre er fjerne slektninger av oss (båndet går langt tilbake i tid). Alle her er ekte idioter. Kampen har pågått i flere tiår, selv før broren min og jeg ble født», skriver han.

Bilde: Imgur

«Tomtgrensen vår er som en firkant og den er omringet av veier fra to sider. Husk at på en av veiene lar vi naboene våre bruke en kvadratmeter av landflaten slik at de kan bruke veien på en tryggere måte og ikke skade det området som vi eier».

Pønsket ut en hevn

Han forklarer videre at naboene plutselig kjørte over familiens gjerde ved eiendomsgrensen og deretter nektet å betale for skadene.

Så i stedet for å bare lene seg tilbake og akseptere det som skjedde, bestemte de seg for å slå til med en hevn.

Bilde: Imgur

Faren, som er politimann, gravde fram en tomtgrensemarkør og fylte omstridte området med steinfylte tønner. Det gjorde naboene veldig opprørte – så mye at de kom og banket på med direkte trusler. De hevdet også at de var villige til å involvere politiet.

Naboens «advarsler» gikk imidlertid ikke i oppfyllelse. I stedet fortsatte de derimot å kjøre over familiens gjerde i et helt år. Til slutt fikk imidlertid faren nok – og kom på en genial plan som skulle lære naboene en lekse.

Sement og metallstenger

«Faren min var rasende. Han skåret ut tre for å bruke som en form. Han kjøpte sement, sand og metallstenger. En rolig ettermiddag sementerte faren min og jeg hele den omstridte delen på tomten vår og plasserte noen vakre blomster på toppen (som deretter dekket de skarpe metallstengene). Så når de kjørte over plantene, kunne de få kjenne den søte lukten av seieren vår.»

Bilde: Imgur

Der og da virket det som at planen ville fungere, men det ble bedre enn forventet.

Mens familien satte seg ned og avventet sin hevn, ødela naboene åtte (!) av bilene sine gjennom å kjøre over gjerdet på den nå sementerte overflaten.

De klaget imidlertid aldri – antageligvis var det for flaut å se seg beseiret i nabofeiden.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette i dag!