Foto: 9GAG

Farmor fant varme sokker – viser seg å være barnebarnets intime sexleketøy

I dag er det langt fra uvanlig å eie et sexleketøy eller to. Hvis man ikke har en partner, kan man bokstavelig talt ta saken i egne hender og ha det litt koselig på egen hånd.

Imidlertid kan sexleketøy se ut som mye forskjellige i dag, og det er ikke alltid lett å gjenkjenne de ulike sexleketøyene når man ser dem.

Spesielt ikke hvis man kanskje er litt eldre og ikke har full kontroll på dette med nye sexleketøy.

Den pinlige hendelsen rammet farmor og hennes 21 år gamle barnebarn, da farmoren tok feil av sexleketøyet for varme sokker, skriver 9gag.

Denne mildt sagt pinlige episoden fant sted for noen år tilbake i Japan. Den 21 år gamle mannen bodde hjemme sammen med hans elskede farmor. 21-åringen hadde ved en feiltakelse etterlatt sine to løsvaginaer fremme i hjemmet.

Trodde det var varme sokker

Farmor følte seg kald på føttene og fant deretter barnebarnets leketøy. Da de var to i antallet og hadde hull i den ene enden, trodde bestemor enkelt og greit at hun hadde funnet et par varme sokker.

Noe det pinlig nok ikke var.

Kilde: Twitter

Slet med å få dem av

21-åringen så imidlertid bestemor i sine nye »sokker» og måtte rett og slett forklare hva bestemor hadde satt på føttene.

Kilde: Twitter

Sammen måtte de kjempe ganske hardt for å lykkes med å få løs sexleketøyet fra farmors føtter.

Kilde: Twitter

21-åringen viste deretter leketøyet på nettet, og det er vanskelig å forstå hvordan farmor fikk plass til føttene i dem.

Kilde: Twitter

Man kan nok anta at 21-åringen er mer forsiktig med sine intime leketøy neste gang – og at farmor kan tenke seg om en ekstra gang før hun tar på seg et par varme sokker hun ikke kjenner igjen!

Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine også kan se denne pinlige feilen!