Fantastiske klippet: 3 kjekke menn i hælsko går ut på scenen – får hele publikum til å juble

I Storbritannia har Britain’s Got Talent-programmet lenge vært utrolig populært. Gjennom årene har det dukket opp mange stjerner som i dag kan leve av sine uvanlige eller unike ferdigheter – og jeg tror de fleste av oss kan glede oss over å se andre lykkes.

Et imponerende samspill

I dette fantastiske klippet (under), som fikk over 33 millioner visninger, entrer de tre karene Yanis, Arnaud og Mehdi scenen. Ingen ventet hva de skulle invitere publikum.

Youtube

Mennene har tatt på seg hælsko, men på toppen har de en hvit skjorte og slips. Når musikken starter tar prestasjonen deres skikkelig av – og i sin uventede hyllest til den tidligere musikk-gruppa Spice Girls, byr de på en herlig koreografi og imponerende samspill.

Guttene er utrolig synkroniserte – og juryen sitter bare og ler fra første sekund. Publikum bli helt ville og det er som om entusiasmen ikke vil avta.

Youtube

Selvfølgelig går de videre til neste runde i programmet – særlig etter hyllesten fra juryen som slo fast at deres dansenummer var ti ganger bedre enn det noen kvinnelige dansegrupper hadde fremført på scenen samme dagen.

Med høye hæler!

Se nå på den fantastiske dansen!

For en fantastisk fremførelse! Trykk nå på dele-knappen om du er enig! Så kan vennene dine også se!