Familie bygger klassisk Mustang laget av snø – så stormer politiet over og slår til med hysterisk spøk

Politiet har en tøff og utfordrende jobb hver eneste dag, som går ut på å skape trygghet i samfunnet. Hver gang jeg er i kontakt med politet så synes jeg de har oppført seg profesjonelt og veldig ryddig.

Selvfølgelig er det «grønne egg» i alle yrkesgrupper, men jeg synes politifolk fortjener mer respekt enn det de vanligvis får. Jobben deres er uvurderlig for oss, og jeg er imponert over hvordan de håndterer ting så bra, til tross for alt det vonde de får se.

Men politikonstabler har også en humoristisk sans – som amerikanske Mick Downing.

Det hadde snødd kolossalt mye i staten Nebraska i USA, og Jason ønsket å finne på noe morsomt med sine to tenåringsbarn Shelby og Spencer. De bestemte seg for å lage noe fint ut av all snøen som hadde kommet.

Politiet kom forbi

Familien bestemte seg for å bygge en For Mustang sammen – av snø, i full skala. Det tok fem timer å lage «bilen» – og det ble en herlig attraksjon i nabolaget, skriver Ladbible.

Bilde: SWNS/Ladbible

En dag kjørte imidlertid politimannen Mick Downing forbi. Han er en venn av Jason som bygde bilen – og hadde sett deres imponerende verk på Facebook. Han bestemte seg for å spille vennen sin som et puss. Konstabelen kom ut av sin egen bil og satte en lapp på Mustangens»frontrute».

På lappen stod det at bilen var nødt til å flyttes innen 24 timer – ellers kom den til å bli tvangsflyttet og eieren ville få bot.

Bilde: SWNS/LAdbible

Da lappen ble oppdaget fikk all seg en god latter av politimannens herlige vits. Heldigvis fikk snøskulpturen stå frem til snøen smeltet.

Det var en morsom spøk som alle synes var morsom og jeg må si at snøbilen var veldig fin!

Trykk nå på LIKER-knappen for å spre den herlige bilen på Internett.