Erik saksøker TV-giganten – her er de vanlige kanalene som fikk ham til å «onanere i stykker» penisen sin

Å spille dataspill har i dag vokst fram til en milliardindustri. Man kan utdanne seg til å spille dataspill og unge tjener fantasisummer på å spille for forskjellige lag, akkurat som i idrettsverdenen.

Kampene, eller turneringene, i dataspill sendes veldig ofte over nettet, på en tjeneste kalt Twitch.tv som er verdsatt til fem milliarder dollar i dag.

Men ikke alt er gull og grønne skoger. En amerikansk mann, Erik Estavillo, saksøker nå strømmegiganten for 25 millioner dollar, tilsvarende 225 millioner norske kroner, opplyser Unilad.

Erik Estavillo, bosatt i San Fransisco, hevder at strømmegiganten Twitch forårsaket ham skader.

Onanerte i stykker penisen sin

Erik følger for tiden 786 kvinnelige spillere, som ofte strømmer når de spiller.

Her er Pinky Sparkles, en av de mest populære.

Ifølge Erik har jentene på seg så lite klær når de strømmer at Erik tvinges til å onanere så mye at penisen hans blir rød, irritert og til slutt infisert.

Plagene har tvunget Erik til å ta antibiotika.

Lisa Peachy, en annen kjent streamer.

I søksmålet vil Erik ha 25 millioner dollar, cirka 225 millioner norske kroner. Men han vil også forby fire av kvinnene han følger fra å strømme mer, da de forårsaker skade på penisen hans.

Smerter i øynene av all tittingen

Videre hevder Erik i sitt søksmål at de lettkledde jentene fikk ham til å sitte så lenge ved datamaskinen og onanere at han fikk røde og irriterte øyne.

Som prikken over i-en kom Erik under en av sine maratonøkter og ejakulerte sæd på datamaskinen, som skal ha forårsaket strømbrudd i hele leiligheten.

Det er fortsatt uklart om Erik får rett i sitt søksmål.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se denne galskapen!