Eli (27) har dekket hele kroppen med blekk – tatoverte det hvite i øyet og innsiden av munnen

Mens mange av oss nøyer seg med å smelte inn i mengden, blir noen mennesker besatt av å skille seg ut og være helt unik. For å oppnå dette, trenger de fleste å ty til operasjoner, prosedyrer og justeringer av hvordan de ønsker å se ut.

Det er ikke noe jeg noen gang ville gjort selv, men alle burde få gjøre som de ønsker – og det må man selvfølgelig respektere. Selv om det selvfølgelig aldri ville være aktuelt for de fleste av oss å gjøre om eller praktisk talt endre hele kroppen.

Eli Ink er 27 år gammel og bor i byen Brighton i Storbritannia. Han jobber som tatovør – og for 10 år siden startet han et prosjekt som innebar å dekke hele kroppen hans med tatoveringer, melder Daily Mail.

I dag er nesten hver millimeter dekket med blekk.

Picasso er idolet

Han er ekstremt interessert i kunst – og synes Picasso har vært en stor inspirasjonskilde for ham. Også når det gjelder endringen av kroppen hans.

Foto: Instagram/Eli Ink

«Å begynne å endre hvordan jeg så ut ble et naturlig skritt», forteller Eli Ink til Daily Mail, og avslørte at målet hans er å se ut som en abstrakt karakter i et maleri.

«Den eneste som kan forstå forvanslingen min, er meg selv. Jeg vil aldri prøve å forklare det for noen andre».

Skjermdump: Instagram

På 10 år har han regelmessig tatovert kroppen sin og har flere lag med blekk mange steder. Han har også tatovert innsiden av munnen og gjort det hvite øynene svart. 27-åringen har også en stor strekk i underleppen og nesen.

«Kommer aldri til å bli ferdig»

Men selv om han allerede har endret nesten hele utseendet, er han ikke ferdig.

«Jeg blir aldri ferdig. Jeg vil fortsette å studere kroppsmodifikasjoner hele livet og hele tiden prøve å forbedre arbeidet mitt», sier han – og forteller at den kontinuerlige pågående prosessen er det som gjør prosjektet så «vakkert».

Før han begynte å tatovere seg: Skjermdump/Instagram

Eli Ink sier at han setter pris på komplimenter, men de mange negative ordene som ofte sendes hans vei – de hører han ikke på. Selv om utseendet hans er så annerledes og forbausende at synet flere ganger får barn til å gråte.

«Selvfølgelig er det alltid morsomt å få et kompliment, men den eldre generasjonen ser nesten alltid ned på meg – og prøver ofte å få meg til å føle meg ubrukelig. Alt handler om hvordan du skal takle det. Jeg bryr meg ikke så mye lenger».

Trykk gjerne på DELE-knappen hvis du synes dette var morsomt, eller legg igjen en kommentar om hva du synes om Elis unike forandring!