Foto: YouTube / The Sun

Drittsekk i sportsbil nekter å slippe medtrafikant inn i filen – da vrir han litt på rattet og tar hard revansj

En del mennesker kan ikke oppføre seg i trafikken. For at det skal være trygt og hyggelig å være ute på veiene, må vi hjelpe til. Alle må gjøre sitt for at det skal flyte, enkelt og greit.

En arrogant man i en sportsbil nektet imidlertid å slippe en annen bilist inn i filen han var i – en feil han fikk angre på.

Klippet av den rene hevnen får nå millioner av mennesker til å glede seg og le.

Jeg tror de fleste av oss som har hatt førerkort lenge har vært gjennom det. Man må bytte fil, men noen sinte bilister nekter å slippe en inn – og det kan lette ende opp med at man snart koker bak rattet og sitter med spørrende bevegelser mot den arrogante medtrafikanten.

Nektet å hjelpe medtrafikanten

Akkurat dette skjedde med en mann i en stor Dodge pick-up da han sto i trafikkork rett utenfor Seattle for en tid tilbake. Han trengte å komme inn i en annen fil og viste det tydelig for mannen i en dyr Corvette som da skulle ha sluppet ham inn.

Sportsbilføreren var imidlertid ikke i humør – og nektet å hjelpe den andre bilisten.

Bilde: Youtube/The Sun

Av en eller annen merkelig grunn drar mannen i sportsbilen ned vinduet og »peker finger» mot medtrafikanten i den større bilen ved siden av. Imidlertid ville den arrogante oppførselen være noe han skulle angre på i etterkant.

Som svar på tiltale snur Dodge-eieren bilen sin slik at den bakre delen er mer direkte rettet mot sportsbilen. Så skyter han ut en diger sky med tykk svart røyk som får den røde Corvetten til å mer eller mindre forsvinne i noen sekunder.

Bilde: Youtube/The Sun

Den uhjelpsomme bilisten burde sannsynligvis aldri ha rullet ned det vinduet.

Hevnen virket umiddelbart

Motangrepet ville også fungere – og plutselig fikk den arrogante bilisten litt klarhet i hodet. Han slapp snart medtrafikanten inn i kjørefeltet og konflikten var dermed over.

Det hele ble filmet av en person som sto like bak hendelsen. Dodge-sjåførens hevn har nå blitt en suksess på nettet. Se videoen selv nedenfor!

Man må faktisk være litt hjelpsom ute på veiene – og derfor tror jeg at mannen i den store bilen gjorde det rette som førte til en ren hevn! Det fungerte også!

Trykk nå på dele-knappen hvis du er enig, så kanskje folk kan være litt hyggeligere ute i trafikken!