Donald Trump har en dobbeltgjenger – hun er en spansk potetbonde

Det sies jo at alle har en dobbeltgjenger ute i verden – og jeg må medgi et det er en ganske spesiell følelse. Tenk at det går rundt noen andre i verden, akkurat nå, som ser prikk lik ut som deg selv. Men vi har ingen anelse om hvem personen er eller, hvor langt unna h*n er.

Heldigvis finnes det eksempler på mennesker som har møtte dobbeltgjengerne sine – vi skrev for eksempel nylig en artikkel om 17 personer som møtte dobbeltgjengerne sine ved en tilfeldighet.

Det er også veldig morsomt når man finner personer som ligner på kjendiser, som i denne artikkelen her.

Har du noensinne lurt på hvordan USAs president, Donald Trump, hadde sett ut om han var kvinne? Nå trenger du ikke lure lenger.

En spansk bonde, som dyrker poteter i området Caban de Bergantinos, har nå blitt kjent etter at hun fikk besøk av en journalist, skriver Business Insider.

Twitter/@mmpadellan

Hun er glad og rolig

Grunnen til hennes nylige berømmelse er at hun er helt lik Donald Trump. Og selv om reporteren var der av en helt annen grunn, var det likheten mellom de to som ble den store nyheten etter besøket hans.

Journalisten la ut et bilde av Dolores Leis Antelo fra Instagram-profilen sin. Kvinnen hadde en spade over skulderen og stod ute på åkeren sin – og det tok ikke lang tid før tusenvis fikk med seg likheten med USAs president.

Det har blitt laget mange morsomme bilder i etter at dobbeltgjengeren til Trump ble oppdaget.

https://twitter.com/HolyHonda49/status/988850302827876354?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E988850302827876354&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.humorbibeln.se%2Finternet%2Fdonald-trump-har-en-dubbelgangare-hon-ar-en-spansk-potatisodlare%2F

Potetbonden har vært gift med sin ektemann i 40 år og er nå overrasket over oppstandelsen.

– Bildet av meg virker å ha nådd langt. Jeg tror det er på grunn av hårfargen min, sier hun ifølge den spanske avisen La Voz de Galicia.

wikimedia Commons

Det er utrolig hvor like de er hverandre? Trykk på deleknappen for å spre denne morsomme artikkelen videre!