Dette er ikke for de fleste: Er dette verdens største «busemann?»

Nylig har det blitt opprettet en veldig bisarr trend på Internett, hvor betyr folk ser ut til å bli fascinert av ulike, ofte motbydelige, kroppsfenomener. Spesielt ting som når kviser klemmes og andre ting som får folk til å rynke på nesa.

Personlig har jeg litt vanskelig med ting som dette fordi jeg blir uvel av å se på det, men mange synes dette er gøy. På den annen side kan det være ganske kult å se hva kroppene våre klarer å skape på egenhånd.

Nedenfor vil vi tilby et klipp som IKKE er for de sensitive. Følsomme seere må bli advart. Resten av denne artikkelen tar du derfor på egen risiko.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Vel, det er kanskje ikke så ekkelt, men jeg ble ganske sjokkert da jeg så hva denne mannen hadde i nesa.

Fylte opp nesen hans

Stephen Lewis hadde vært på ferie i Italia sammen med sin kone da han plutselig led av ekstremt kraftig neseblod.

Foto: Youtube

De dro til et sykehus der legene fant at mannen hadde ekstremt høyt blodtrykk. Det nektet også å slutte å renne fra nesen hans, så de valgte å skylle den med væske og fylle den igjen.

Vel hjemme var det på tide å se over nesen igjen. Dr. Aws Alfahad skulle nå fjerne den koagulerte klumpen. Etter flere dager med en klump som tettet igjen nesa var det forventet å finne mye oppi der – men du hadde ikke gjettet hva som faktisk kom ut.

Verdens største busemann?

Dette må være den største noensinne!

Rett over 1,50 minutter inn i klippet nedenfor trekker legen ut den makeløst store «busen» – og jeg kan nesten ikke tro det jeg ser.

Sjekk ut klippet om Stefans rare neseproblemer selv – men bare hvis du orker å se noe som dette!

Trykk nå på DEL, slik at vennene dine også kan se det!