Dette enkle trikset gjør at politiet aldri noensinne kan gi deg fartsbøter

Hvert år blir veldig mange mennesker tatt i politiets fartskontroll fordi de har kjørt for fort. Mange blir også tatt av de automatiske fotoboksene.

Men hva skal du gjøre for å slippe unna en dyr bot som kan være på mange tusen kroner?

I Danmark har politiet begynt å bruke «fotovogner», som er mye mer effektivt en de fotoboksene vi bruker her i Norge. Det betyr flere sure bilister som blir tatt og antallet fartsbøter i Danmark har økt kraftig, skriver mestmotor.se.

De setter ut disse «vognene» på uventede steder, noe som fører til at flere blir tatt.

Men nå har en dansk side, finddetbilligt.dk (finn det billig) kommet på et triks som gjør at du aldri mer trenger å bekymre deg for å få bot!

Det er rett og slett helt genialt. Best av alt, metoden fungerer ikke kun i Danmark, den vil fungere like bra både i Sverige og i Norge.

Foto: Shutterstock

Dette gjør du for å slippe fartsbot

1. Se på skiltene som står plassert ved veien som viser fartsgrensen. Det er de runde skiltene med hvit bakgrunn og rød kant. Tallet viser den maksimale hastigheten du kan kjøre i.

2. Se om du kan finne fartsmåleren i bilen din. Den pleier å sitte «bak» rattet der du også finner informasjon om hvor mye bensin du har, hvor mange grader det er ute og hvor mye klokka er. Noen har speedometer som viser hastigheten digitalt.

3. Det siste punktet er kanskje det aller vanskeligste. Tilpass bilens hastighet til det sifferet som skiltet viser. Politiet kan nemlig ikke gi deg bort hvis du ikke kjører for fort.

Det er merkelig, men det er fremdeles veldig mange som ikke kjenner til dette geniale trikset. Og det beste av alt: Du slipper dyr bot i tillegg til at du gjør veiene tryggere for dine medtrafikanter!

hastighetsmätare
Pixabay

Del dette smarte trikset med alle du kjenner sånn at også de kan lære seg det!