Det søte klippet: Valpen sover dypt i sofaen – så hører han en kjent lyd …

Vi vet alle hvordan deilig det er å sove skikkelig godt. Spesielt de kaldere månedene i løpet av året, så er det ikke noe bedre enn å krype under en varm dyne og forsvinne inn i drømmeverdenen.

Mens noen lett blir vekket, kan noen av oss sove så dypt at du ikke ville bli vekket hvis et hus ble revet noen få meter unna. Ens hjerne velger å prioritere å få søvn – og det er nesten ingenting deiligere enn en god natts søvn.

Denne bedårende valpen ser ut til å gjøre akkurat det i dette fantastiske videoklippet. Han ligger på sofaen og har forsvunnet inn i drømmeverdenen. I det minste legger ikke hunden merke til at en av eierne legger en matskål ved siden av sofaen og begynner å filme med mobilen sin.

Fra 0 – 100 på direkten

Men noe skal snart vise seg å tiltrekke oppmerksomheten til denne lille fyren. Man kan virkelig relatere til det som skjer – for hva er mer etterlengtet enn skikkelig god mat når du virkelig er sulten? Nesten ingenting…

Du vet når hele kroppen lengter etter å sette tennene i noe for å etterfylle behovet sitt? slik virker det som det var for denne lille rakkeren – som går fra dyp søvn til noe helt annet!

Youtube

Se reaksjonen til hunden som våkner fra den dype søvnen når han hører maten blir fylt opp i skålen. Det er uten tvil en velkjent lyd – og det er sjelden man ser noen gå fra 0 til 100 på så kort tid.

Snakk om entusiasme fra den utrolige søtnosen! Det er fantastisk å se denne reaksjonen!

Nå DELER vi denne artikkelen for å hylle denne reaksjonen og alle hundevalper!