Foto: YouTube

Det gigantiske flyet tar av fra rullebanen – men se nå turistene som soler seg på stranden

Det er utrolig hva vi mennesker kan skape. Alt fra hjulet til datamaskiner og mobiltelefoner og fly. Spesielt fly er fantastiske fordi det på en eller annen måte bryter naturlovene, vi trosser jo tyngdekraften!

Vi er nok mange som er fascinert av fly, men de kan også være litt skumle. Fly er enorme og høylytte – noe som gjør dem veldig mektige å se på.

Klippet nedenfor er et ganske godt bevis på det.

På den karibiske øya St. Martin, ligger Princess Juliana International Airport. Og flyplassens rullebane ligger rett bak stranden Maho Beach.

Attraksjon for ferierende

Dette betyr at turistene som soler og bader må forvente litt fart, vifte og støy innimellom.

Samtidig er det som en attraksjon for ferierende – og mange er fascinert når et gigantisk fly for eksempel gjør seg klart for avreise bare noen få meter fra der de sitter på badehåndklærne.

Kilde: Youtube

Kjenner kraften til en Boeing 747

I dette klippet får imidlertid turistene virkelig kjenne kraften til et fly. Nærheten til det som i dette tilfellet er en KLM Boeing 747 – 400 blir mye tydeligere enn hva de hadde forventet.

Ta en titt på slutten av det lille videoklippet, så forstår du garantert hva jeg mener. Jeg antar at disse turistene er mer forberedt – og holder litt avstand neste gang et fly ruller fremover på rullebanen ved siden av dem.

Se klippet her!

Så utrolig kult! Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine også kan se det!