Den 35 år gamle førskolelæreren har tatovert både øyne og tunge – nå gråter barna når de ser ham på skolen

For mange er utseendet sitt en direkte refleksjon av sin personlighet. Du velger ganske enkelt å se og kle deg på en måte som gir et inntrykk av hvem du er som person.

Hvordan du nå velger å gjøre det er selvfølgelig opp til alle, og hvis du har en ekstravagant personlighet, er det kanskje ikke overraskende om du velger et utseende og klesstil som skiller seg ut fra mengden.

For den 35 år gamle franskmannen Sylvain Helaine har det ført til at han har tatovert seg fra topp til tå, og han har til og med farget det hvite i øynene og tungen med en mørk farge.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Det har ført til at Sylvain, som jobber som førskolelærer, ikke lenger har lov til å ta seg av barn under seks år – hans utseende skremmer de yngre barna.

https://www.instagram.com/p/CFkaGzDAQeb/?utm_source=ig_embed

Her på Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne til å le. Vi fremhever også mennesker som har valgt å leve livet sitt på en litt annen og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like verdifulle og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Ga barna mareritt

Sylvain begynte å tatovere seg i en alder av 27 år. Siden den gang har det vært rundt 460 timer til i tatoveringsstudioet, og 35-åringen har nå dekket det meste av kroppen med forskjellige motiver.

https://www.instagram.com/p/CFa15pqAvKq/?utm_source=ig_embed

Interessen for tatoveringer har imidlertid resultert i at Sylvain ikke lenger har lov til å undervise barn under seks år i førskolen han jobber på, som ligger like utenfor Paris.

https://www.instagram.com/p/B2yNP7NCpZI/?utm_source=ig_embed

Dette etter at en foreldre til et barn som Sylvain ikke underviste klaget til skolen, ettersom det aktuelle barnet fikk mareritt etter å ha sett Sylvain på skolen.

Et par måneder senere fikk Sylvain beskjed om at han i stedet bare fikk lov til å undervise studenter som var seks år eller eldre.

https://www.instagram.com/p/BzEGvg6CEs6/?utm_source=ig_embed

«Jeg synes den avgjørelsen var ganske trist», sa Sylvain til Reuters.

«Har ikke vært noe problem»

Ifølge Sylvain skremmer han ikke barn han selv underviser.

https://www.instagram.com/p/ByqOl8niTwL/?utm_source=ig_embed

«Alle elevene mine, inkludert foreldrene deres, er helt ok med utseendet mitt fordi de kjenner meg.Bare folk som ser meg fra avstand, tenker det verste», sier Sylvain til Reuters.

Selv om han ikke lenger har lov til å jobbe med de samme elevene, ønsker ikke Sylvain å bytte jobb. Han håper også at hans utseende kan lære elevene sine å ikke dømme andre mennesker på forhånd.

https://www.instagram.com/p/Bpcw2IdnTFr/?utm_source=ig_embed

«Jeg er lærer, jeg elsker jobben min. Når elevene vokser opp, kan de bli mer fordomsfri enn andre», sa Sylvain til Reuters.

Hva tenker du om dette? Trykk på DELE-knappen, og husk å holde en god tone i kommentarfeltet!