De barneforbudte papegøyene flyttes fra dyreparken – banner for mye til sjokkerte besøkende: «Fuck you»

Når man snakker om kjæledyr i Norge i dag, tenker nok de fleste av oss på hunder eller katter – eller kanskje kaniner. Men mange glemmer nok at papegøyer også er veldig populære kjæledyr.

Papegøyer er veldig sosiale av seg og de lærer også veldig mye av oss mennesker, for eksempel plukker de opp ord vi bruker og kan si dem selv.

Men det kan lett gå over styr hvis de lærer seg for mye, slik tilfellet var for fem papegøyer i en dyrehage i England.

De bannet nemlig så mye til parkens gjester at de ikke lenger får oppholde seg ute i parken, skriver CNN.

Dyreparken Lincolnshire Wildlife Park i det østlige England mottok fem afrikanske jakoer fra andre dyreparker, men det skulle snart vise seg at fuglene hadde dårlig innflytelse på hverandre.

Skrek banneord til besøkende

Når papegøyene, som bodde sammen i noen få dager, skulle «hilse» på dyreparkens besøkende, gjorde de det ikke med glade utrop – men med banneord.

– Det var helt sprøtt, alle papegøyene bare banner hele tiden. «Dra til helvete» sier de til hverandre hele tiden. Jeg blir kalt «fitte» hver gang jeg går forbi dem, sier Steve Nichols til CNN.

Papegøyene, kalt Eric, Jade, Elsie, Tyson og Billy, ble raskt tatt «tatt ut av tjeneste» på grunn av deres barneforbudte språk.

Upassende for barn

De voksne gjestene i dyreparken synes imidlertid stort sett papegøyene var morsomme.

– Ja, gjestene våre svarte med samme mynt. Men vi synes kanskje ikke at et slikt språk er passende for barn som også besøker dyrehagen, sier Steve til CNN.

De barneforbudte fuglene får nå tilbringe litt tid fra hverandre, i håp om at de skal få tid til å vaske munnen.

For noen rampete fugler! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!