David venter på å se sin kommende frue i brudkjolen – da slår hans «bestman» til med en briljant spøk

Bryllupet ditt er noe du vil minnes resten av livet. Det er en dag med lykke der alt fokus skal være på bruden og brudgommen og deres kjærlighet for hverandre.

For å forevige alle de fantastiske øyeblikkene under seremonien og festen, velger mange mennesker å ansette en fotograf. Det gjør det mulig for det kommende ekteparet å løsrive seg fra akkurat den biten – og i stedet fokusere på ekteskap, løfter, familie og fremfor alt, hverandre.

Å ha en profesjonell på plass som håndterer opptak og filming, kan også åpne for muligheten til å skape helt uforglemmelige øyeblikk av spøkefull karakter. Det er kanskje ikke det vanligste, men noen velger til og med å finne på noen skøyerstreker i løpet av bryllupet!

Det er Yahoo Lifestyle som omtalte denne morsomme saken som handler om at bruden Brianne Hofmann låner bort noe spesielt til ektemannens «bestman», Timothy Horton. Det ga fotograf Anna Morrison muligheten til å fange et uforglemmelig øyeblikk.

Trioen bestemte seg for å spille brudgommen David et skikkelig puss – som imidlertid ville gjøre bryllupet helt uforglemmelig.

Det var før bryllupet, utenfor kirken, at David hadde stilt seg med ryggen til fø han skulle se sin fremtidige kone for første gang i brudekjolen. Gjestene står bak og foran mens fotografen filmer det David antar kommer til å bli en emosjonell og vakker stund.

Men når brudgommen til slutt snur seg får han sitt livs sjokk. Det er ikke hans elskede Brianne som har på seg den vakre kjolen – det er hans kompis og «bestman» Timmy.

SE VIDEOKLIPPET VED Å TRYKKE HER!

De to vennene brast øyeblikkelig ut i latter – og David ser ut til å synes det er en kjempefestlig spøk. Det viste seg at spøken ble en skikkelig suksess og det er sannelig et slikt bryllup man skal ha lyst til å bli med på. 

SE VIDEOKLIPPET VED Å TRYKKE HER!

Det var «bestman», Timmy som kom med den geniale ideen om å lure sin venn David. Bruden Brianne var først ganske skeptisk til ideen, men etter å ha blitt overtalt ble hun svært delaktig i spøken.

Jeg synes dette er helt fantastisk! Trykk gjerne på dele-knappen om du er enig! Å spre glede til sine nære og kjære venner er aldri feil – det er dette klippet et levende bevis på.