Courtney kjøper sexy kjole på nettet – viser seg å avsløre mye mer enn forventet

Å handle klær på nettet er ikke alltid det enkleste. Du vet ikke om størrelsen kommer til å passe, om plagget oppfyller dine høye forventninger, eller om kvaliteten er så god som du håper.

Det er ofte en stor risiko, ganske enkelt – men mange er villige til å ta den risikoen.

En av disse er Courtney Henderson. Hun kjøpte en dristig og litt spesiell kjole på nettet – men fikk et skikkelig sjokk da det glitrende plagget kom i posten og skulle testes for første gang.

Du kan si at det ble vist litt for mye.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Courtney Henderson er en selger fra Newcastle. Før hun feiret bursdagen sin ute på byen sammen med vennene sine, valgte hun å kjøpe en ny, glitrende kjole på nettet.

Kostet over 800 kroner

Det var av den litt dristige typen – og viste hud på siden av livet rett under brystene.

Foto: Dressmezze

Plagget kostet 65 pund, drøyt 800 kroner – og etter bildene å dømme fra klesplasset, så det både sexy og flott ut. De «utklipte» delene på siden, der huden ble vist, var en fin detalj og ingenting annet.

Foto: Dressmezze

I alle fall så det ut til å være tilfellet – fram til Courtney fikk kjolen hjem og prøvde den.

Da skulle det vise seg at plagget som skulle vise litt hud, viste ganske så mye.

Bilde: Twitter/@courhend

For de åpne sidene på kjolen viste nemlig Courtneys bryster.

Båndene over holdt ikke selgerens «hylle» i det hele tatt, slik modellbildene hadde fått henne til å tro.

Kjolen er en «bestselger»

Hun la ut et bilde av skuffelsen på sosiale medier – og fikk umiddelbart mange reaksjoner.

https://twitter.com/courhend/status/1225509815629336577?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1225509815629336577%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.humorbibeln.se%2Finternet%2Fcourtney-koper-sexig-klanning-pa-natet-visar-sig-avsloja-betydligt-mer-an-vantat%2F

Mange ser ut til å tro at dette er et rent bevis på at du ikke alltid kan stole på at alt går knirkefritt når du handler på nettet og ikke kan teste plaggene.

En talsmann for selskapet Dressmezze sier ifølge Daily Mail:

«Kjolen har vært en av våre bestselgere siden den kom inn for et år siden. Mange kunder som kjøpte kjolen har vært veldig fornøyd med den. Vi kan bare beklage at den ikke passer denne kunden. Vi har et åpent kjøp i 14 dager.»

Courtney valgte også å sende plagget tilbake. Fordi vi må anta at hun ikke ønsket å gå rundt på byen og vise brystene. Hva synes du?

Trykk nå på deleknappen for å fortelle hva du synes om dette med å handle ting på nettet. Er det svindel, eller fungerer det? Gi oss gjerne din mening!