Charlotte (70) er verdens mest tatoverte kvinne – se nå når hun kaster av seg klærne

Noe som ofte gir opphav til diskusjoner er dette med tatoveringer. Noen synes det er fint og en god måte å uttrykke sin personlighet på, mens andre synes det er skummelt og ser harry ut.

Det finnes jo også de som mener at voksne har rett til å gjøre hva de vil med kroppen sin så lenge de ikke skader seg selv.

Det er en oppfatning at det bare er sjømenn, kriminelle og unge som velger å tatovere seg – men det er selvfølgelig en haug med unntak.

Charlotte Guttenberg, 70, er verdens mest tatoverte tante, og har dekket 98,75 prosent av kroppen hennes med blekk.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne til å le. Vi fremhever også mennesker som har valgt å leve livet sitt på en litt annerledes og unik måte, og vi mener at alle mennesker er like verdifulle og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Allerede i 2015 mottok Charlotte Guttenberg, født i Florida, pris i Guinness rekordbok som den mest tatoverte eldre kvinnen. Hun hadde da tatovert omtrent 91 prosent av kroppen hennes.

Første tatovering etter 50

Siden den gang har det bare fortsatt, og i dag har Charlotte tatovert 98,75 prosent av kroppen, med bare deler av ansiktet og hendene frie for blekk.

Men Charlotte har ikke alltid gått rundt dekket av blekk. Faktisk fikk hun ikke sin første tatovering før hun var passerte 50 år.

Så tatoverte hun en liten sommerfugl på brystet – og så fortsatte det bare.

– Jeg visste med en gang at jeg ville tatovere hele kroppen min, sier Charlotte til nettstedet Shared.

216 tatoveringer på kroppen

Charlotte møtte da sin store kjærlighet, Chuck Helme, på tatoveringssalongen. De falt for hverandre umiddelbart og har ikke gitt slipp på hverandre siden.

Chuck er, akkurat som Charlotte, den mest tatoverte mannen i hans alder og har blant annet verdensrekord for flest tatoveringer på kroppen, med hele 376 stykker.

Charlotte har også verdensrekord for det største antallet tatoveringer på kroppen, ettersom hun har vanvittige 216 tatoveringer.

Her kan du se et intervju med paret. Intervjuet er på engelsk.

Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!