Foto: The Irish Times

Brukt kjempedildo solgt for 32 000 kroner – skapte fullstendig kaos på auksjonen

Vi verdsetter alle forskjellige ting i livet. Noen foretrekker å bruke penger på opplevelser, mens andre liker materielle ting. Det som er vanlig for de fleste av oss er at man gjerne vil prøve å oppnå en form for glede.

Jeg kjenner mange som velger å bruke sparepengene på fine restauranter, hvor en hovedrett ofte koster nesten like mye som en flybillett til Spania.

Personlig synes jeg det er litt rart å bruke så mye penger på en ting som mat, men som sagt – her er vi alle forskjellige. Heldigvis!

Vi har alle litt forskjellige tanker om hva som er den optimale opplevelsen – og det er mange forskjellige måter å bruke penger på. Mens noen liker reise eller spabehandlinger, velger andre å legge mer vekt på materielle ting som båter, biler eller klokker.

Eksklusiv auksjon

Noen av det absolutt sprøeste – og kanskje også det morsomste – som jeg har hørt at noen har brukt en virkelig stor sum penger på, ble det rapportert for en stund tilbake fra Irland.

På en eksklusiv auksjon ble det solgt et sexleketøy, nærmere bestemt en gigantisk dildo fra 1840. Den er altså drøyt 180 år gammel og skulle fra begynnelsen ha vært en gave fra en høytstående mann til kona.

Dildoen, som antas å stamme fra Kina, ble en stor suksess på auksjonen. Det kom inn over 100 bud fra hele 40 forskjellige land. Til slutt ble den solgt til en velstående amerikansk samler som vant en langvarig og intens budkrig mot et erotikkmuseum fra Los Angeles.

Bilde: The Irish Times

Prislappen landet på 3200 euro, tilsvarende omtrent 32 000 kroner.

En bruktbil

Hva samleren skal bruke den 180 år gamle dildoen til, bør vi kanskje se bort fra å spekulere i, men jeg synes fortsatt det er flott at vi velger å bruke penger på så forskjellige ting.

For 32 000 kroner kan man så og si få en skikkelig supertur, eller kjøpe en anstendig bruktbil…

Kjenner du noen som skal prøve å kjøpe dette? Del gjerne, så kanskje du kan by vennene dine på en god latter i dag!