Bortreist ektemann sender vakre blomster til kona – men den lumske detaljen får henne til å kreve skilsmisse umiddelbart

Å være utro er noe av det verste man kan gjøre mot en annen person. Det er et svik mot sin partners tillit, og hvis man nå føler et så stort ønske om å møte noen andre, er det alltid bedre å gjøre det slutt i stedet.

Til tross for det skjer utroskap her og der, fra tid til annen. Nesten hver dag kan man lese om en eller annen ny utroskapsskandale i avisene.

Noe som da er veldig hyggelig å lese om er når utro mennesker blir tatt på fersken – akkurat som i dette tilfellet.

Det er for nettstedet Whimn at Rose forteller om hvordan hun fant ut at mannen var utro.

Jobbet mye i utlandet

Rose var lykkelig gift med sin mann Matt, som imidlertid jobbet mye i utlandet, noe som selvfølgelig gikk litt utover forholdet.

Som et lite plaster på såret fant Rose en dag en bukett med liljer hjemme, sendt av Matt, som da befant seg i Singapore på jobb.

Rose ringte da Matt og takket for blomstene.

– Jeg elsker dem, selv om du kanskje burde ha kjøpt roser til meg som heter Rose, spøkte Rose med Matt og tenkte ikke mer på det.

Ringte tilfeldigvis

Matt fortsatte å jobbe i utlandet, mest i Singapore. En dag ringte Matt med videosamtale til Rose, men hun så bare en svart skjerm foran seg.

Derimot hørte hun en kvinne fnise i bakgrunnen og den samme stemmen kalte Matt «veldig morsom». Bare for da å høre Matt invitere kvinnen opp til rommet sitt.

Så ble samtalen avsluttet, og Rose visste ikke hva hun skulle gjøre. Hun ringte en venninne som ba Rose finne ut mer før hun gjorde noe drastisk.

Innså feilen med blomstene

Rose sjekket da gjennom Matts telefonregninger, og fant så et nummer til en kvinne ved navn Lily.

Etter ytterligere små etterforskninger fant Rose denne kvinnen som heter Lily på nettet, og det var tonnevis med bilder av Lily og Matt – sammen.

Da skjønte Rose hvorfor hun nettopp hadde fått liljer sendt hjem til seg.

– Liljer til Lily. De blomstene var aldri ment for meg, sier Rose.

La alt på sengen

I stedet for å blusse opp i et sinneutbrudd mot sitt svin av en ektemann, tenkte Rose ut en grufull hevn.

Rose flyttet ut alle tingene sine mens Matt oppholdt seg i utlandet.

Så kjøpte hun en haug med liljer og la det over hele sengen. Så la hun en rød rose på sin side av sengen, for å vise at hun kjente til hans utroskap.

Rose har ikke snakket med Matt siden den gang bortsett fra da de signerte skilsmissepapirene.

Kilde: PxHere

Sånn håndterer man drittsekker – mannen må ha blitt skikkelig overrasket!

Trykk på dele-knappen for å stå opp mot utroskap!