Foto: YouTube

Bonden er lei av at bilistene parkerer på jordet hans – se nå den herlige hevnen som får alle til å le

Det er alltid kjedelig å måtte mase om forskjellige ting – i slike situasjoner tror jeg at vi alle har vært på et tidspunkt det siste året. Det ville vært så mye lettere hvis folk bare lyttet den første gangen.

Akkurat sånn var det for bonden Pavao Bedekovic i Kroatia som ble ordentlig lei av folk som ikke hørte på hva han sa, og bare parkerte bilene sine på hans private jorde. De brukte tomten hans som en parkeringsplass – og dette gjorde ham sint.

Bilistene lyttet ikke – og det var også da bonden bestemte seg for å lære dem en lekse!

Hans hevn? Like overraskende som herlig!

Pavao bor og jobber på en gård i Kroatia, og til tross for at det store området er ganske adskildt fra større byer i landet, er det ofte folk på farten der.

Dette er fordi naboene arrangerer et loppemarked som ofte tiltrekker mange folk. Men dette har også en ulempe – spesielt for Pavao.

Tok saken i egne hender

Ettersom mange av de besøkende kom fra alle mulige steder, måtte de parkere bilene sine et sted. Løsningen deres var å plassere dem på Pavaos mark.

Men hver gang han ba bilistene om å flyttene bilene – ble han ignorert.

Dette ble gjentatt uke inn og uke ut. Til slutt forsto Pavao at han måtte ta saken i egne hender.

Youtube

Derfor bestemte han seg for å ta en ekte hevn.

Han kjørte traktoren på strekningen der han hadde jordbruken sin – og pløyde deretter opp en mur av jord og gjørme. Resultatet? Bilene kunne rett og slett ikke komme seg ut på veien igjen da de skulle hjem fra loppemarkedet!

Faktisk hans egen mark

Bilistene ville politianmelde ham, men siden det var Pavaos private mark, kunne de ikke gjøre noe.

Youtube

Selvfølgelig kan han være litt bitter, men samtidig kan handlingene hans betraktes som berettiget – det er jo hans egen mark!

Se på klippet nedenfor og bedøm selv!

Synes du at bonden gjorde det rette? Trykk da på dele-knappen, slik at vennene dine kan se den gamle mannens herlige hevn!