Bildeliste: 10 reklamer som ble helt feil da bildøren ble åpnet

Nesten alle selskaper reklamerer på en eller annen måte. Det kan handle om å prøve å bli sett på internett, gjennom plakater i byen eller i ulike aviser. Mange selskaper velger også å ha navn, nummer og annen viktig informasjon på kjøretøyene sine.

Når det kommer til markedsføring, er det alltid best å være nøyaktig. Man vil jo ikke formidle et pinlig eller feilaktig bilde av selskapet. Så det gjelder å ha kontroll på situasjonen når budskap og reklame skal utbasuneres.

Men som med alt annet i verden, kan det noen ganger gå litt galt. Derfor har vi her samlet 10 fantastiske eksempler på da noe gikk skikkelig galt i forbindelse med at en bildør ble åpnet.

Budskapet ble rett og slett ikke slik selskapet opprinnelig hadde tenkt seg. Jeg skal være ærlig og si at jeg lå og vred meg i latter!

1. Nei, selskapet heter ikke Penis…

Kilde: Imgur

2. Dette høres veldig mistenkelig ut – for nei, de holder ikke på med proktologi…

3. «Øv på mordene dine…»

Kilde: Reddit

4. «Kort sagt – vi suger!»

Kilde: Boredpanda

5. Alle vet kanskje ikke hva «fisting» er, men dere som vet… ja, dere forstår sikkert at man må være en skikkelig våghals for å sette seg inn i den bilen.

Kilde: Reddit

6. Pornoturistene

Kilde: Boredpanda

7. «Mike er hard…»

Kilde: Reddit

8. Rumpedoktorene – vi fikser… vinduene dine.

Kilde: Reddit

9. Oi da…

Kilde: Reddit

10. Haha! Nei, dette er ikke kommunistkirken…

Kilde: Boredpanda

Hvilken var din favoritt blant disse bildene? Ikke vær sjenert nå, trykk på dele-knappen hvis du trakk på smilebåndet, så kan du gi en liten latter til vennene dine!