Bare et ekte geni kan finne ut i hvilken retning bussen går – en smart detalj avslører svaret

Å utfordre seg med en optisk illusjon, eller en visuell illusjon som de også kalles, er vanligvis like vanskelig som det er interessant.

Det opprettes en optisk illusjon for å forvirre øyet, og ved første øyekast ser du kanskje ikke så mye i det hele tatt – og i alle fall ikke det du er utfordret til å finne.

Men jo mer du ser på det, jo mer oppdager du at alt ikke egentlig er slik det ser ut til å være. Dette er tilfellet med bildet nedenfor.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Bildet nedenfor har fått flere tilskuere i lang tid, men med forskjellige typer design.

Utfordringen er fortsatt den samme, og det er veldig vanskelig å finne ut det riktige svaret, de fleste trenger vanligvis å lese svaret for å se bildet riktig.

Fullt fokus gjelder

Når du leter etter detaljer i en visuell illusjon, er det viktig at du konsentrerer deg ordentlig, ellers er det lett å miste detaljene du leter etter.

Men hvis du finner fram falkeblikket og virkelig anstrenger deg, bør du kunne møte utfordringen.

I hvilken retning går skolebussen?

Her er dagens illusjon. På bildet nedenfor kan vi se en klassisk skolebuss – men spørsmålet er i hvilken retning bussen går?

Klarer du å finne ut hvilken vei? Se på bildet veldig nøye så kanskje det vil klarne opp for deg. Det er ikke noe hastverk, ta deg god tid.

Nedenfor presenterer vi svaret.

Her er svaret

Er du klar? Under dette bildet er det riktige svaret.

Pixabay

Her er riktig svar: Bussen går mot venstre.

Hvordan kommer man frem til det?

Vel, på bildet er det ingen dører på bussen. Dette betyr at de sitter på den andre siden av bussen, noe som igjen betyr at bussen går til venstre.

Klarte du det? Gratulerer til deg i så fall!

Trykk nå på DELE-knappen for å utfordre vennene dine!