Arrogant hundeeier nekter å plukke opp hundebæsjen – da slår jenta med kameraet til med steinhard hevn

Mennesker med kjæledyr har et ansvar overfor sine små søtnoser i henhold til å ikke forsøple utendørs eller skape rot for andre folk. Det er få ting som er mer irriterende enn folk som ikke kan ta ansvar.

Dette gjelder spesielt å plukke opp etter hunden sin etter den har oppfylt sine behov. Dessverre er det mange som forsømmer dette, men jeg synes det burde være en selvfølge for alle dyreeiere.

Å tråkke på bæsj er ordentlig ekkelt og noe man virkelig ønsker å unngå – og man slipper det så lenge folk som har hund oppfører seg på en sivilisert og moden måte under spaserturene sine.

Jeg tror de fleste av oss kan være enige om at det er en selvfølge at man plukker opp etter hunden sin. Det er liksom normal høflighet om man nå har valgt å skaffe seg kjæledyr.

I dette klippet, som er sett av over 1,2 millioner seere, er det en arrogant kvinne som nekter å gjøre det rette etter at den lille hunden hennes har gjort sine behov på fortauet ved siden av der bilen hennes står parkert.

Får det hun fortjener

I stedet går hun bare videre med hunden og hopper inn i den dyre kabrioleten sin.

Det hele ble imidlertid oppdaget av en våken jente med et sivilt mot. Hun tar opp mobilen og begynner å filme når hun konfronterer hundeeieren med at hun ikke har plukket opp etter hunden sin.

Youtube

De klarer derimot ikke å komme overens – og den snobbete jenta svarer i stedet med gester og høyt toneleie. Kvinnen i bilen nekter å ta ansvar, men det skulle hun snart få angre på.

Hevnaksjonen fra jenta bak kamera er ganske tøff, men jeg må si at jeg synes hun gjør det rette. Den late hundeieren får faktisk akkurat det hun fortjener – og jeg kan ikke gjøre annet enn å le godt av klippet.

Sjekk det ut selv her nedenfor!

Jeg synes kvinnen i bilen fikk akkurat det hun fortjente! Forhåpentligvis har hun også lært en lekse! Trykk på dele-knappen hvis du er enig!