Angela blir lei av å skrape bilvinduer hver dag – se nå den perfekte løsningen alle nordmenn bør prøve

Nå er vi snart i den tiden av året hvor du hver morgen må bruke ti gode minutter på å skrape frost fra bilvinduene. Som om morgenene ikke er stressende og mørke nok fra før.

Men engelske Angela har kommet med et genialt triks som gjør isskraping både raskere og enklere, skriver Manchester Evening News.

Vinteren er vakker og koselig på mange forskjellige måter. Det er klart og kaldt ute, og du kan legge deg med mange tepper og kose deg med en kopp te på sofaen mens julen nærmer seg.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Det som sjelden blir verdsatt, er imidlertid den evige skrapingen av bilvinduer. Et sted i bilen, ofte under setet, må du finne en isskrape av plast og deretter stå i det som føles som en evighet, mens du sliter med å få vinduene fri for is og frost.

Den engelske kvinnen Angela Hickling ble veldig lei av å skrape vinduene – så hun oppfant sin egen, smarte isskrape.

I'm sure sundays arnt made for this ya know, wheres my breakfast in bed all nice and warm.. football life ⚽️👍⚽️👍⚽️👍bring me my hot chocolate 🥳🥳🥳🥳

Posted by Angela May on Sunday, November 17, 2019

Sprayflaske med børste

Angela var hjemme hos kjæresten og begynte å lete etter noe å skrape vinduene med. Så fant hun en tom sprayflaske som tidligere hadde inneholdt tepperens.

I'm a genius, get yaself one of these bottles, fill it with warm water and ya sorted, no cold hands scraping anymore and…

Posted by Angela May on Monday, November 18, 2019

Angela fylte den tomme flasken med varmt vann og brukte deretter børsten på flasken til å skrape vinduene. Det varme vannet bidro til å smelte isen, og på bare noen få sekunder fikk hun vinduene helt fri for frost.

«Jeg er et geni»

Angela tok noen bilder for å vise fram sin strålende idé og lastet deretter opp bildene på nettet.
«Jeg er et geni. Ta en flaske som denne, fyll den med varmt vann og den er klar. Ingen frosne hender og helt rene vinduer. Nå mot jobb, ha en god dag!» skrev Angela på Facebook.

I'm a genius, get yaself one of these bottles, fill it with warm water and ya sorted, no cold hands scraping anymore and…

Posted by Angela May on Monday, November 18, 2019

Hylles på Internett

Angelas idé blir nå hyllet over Internett, og tusenvis har fulgt hennes smarte triks.

«Jeg ville ikke fryse på fingrene når jeg skraper vinduene, og så fant jeg denne flasken. Som du kan se i klippet, fungerte det på bare noen få sekunder. Jeg brukte ikke engang alt vannet fra flasken», sa Angela til Manchester Evening News.

Se klippet nedenfor!

Posted by Angela May on Monday, November 18, 2019

For en smart ting! Det er imidlertid viktig å sørge for at flasken skylles godt før du bruker den på bilvinduene! Trykk nå på DELE-knappen slik at vennene dine også kan se dette strålende trikset!