Angela blir lei av å skrape bilrutene hver dag – se nå den fantastiske løsningen alle nordmenn burde prøve

Nå er vi kommet til den tiden av året når man hver morgen må bruke ti gode minutter på å skrape bort is fra bilrutene. Som om morgenene ikke er stressende og mørke nok, må man også fryse hendene av seg bare for å komme seg på jobb.
Men engelske Angela har kommet med et genialt triks som gjør isskraping både raskere og enklere, skriver Manchester Evening News.

Vinteren er vakker og koselig på mange forskjellige måter. Det er klart og skarpt ute, man kan krølle seg sammen med mange tepper og kose seg med en kopp te på sofaen og julen nærmer seg. Det som derimot sjelden blir verdsatt er den evige skrapingen av bilruter. Et sted i bilen, ofte under setet, må man finne en isskraper av plast og deretter stå i det som føles som en evighet mens man sliter med å få vinduene sine fri for is. Den engelske kvinnen Angela Hickling ble skikkelig lei av å skrape vinduene – så hun fant rett og slett opp sin egen, smarte isskrape.

I'm sure sundays arnt made for this ya know, wheres my breakfast in bed all nice and warm.. football life ⚽️👍⚽️👍⚽️👍bring me my hot chocolate 🥳🥳🥳🥳

Posted by Angela May on Sunday, November 17, 2019

Sprayflaske med børste

Angela var hjemme hos kjæresten sin og begynte å lete etter noe å skrape vinduene med. Så fant hun en tom sprayflaske som tidligere hadde inneholdt matrengjøring.

I'm a genius, get yaself one of these bottles, fill it with warm water and ya sorted, no cold hands scraping anymore and…

Posted by Angela May on Monday, November 18, 2019

Angela fylte den tomme flasken med varmt vann, og brukte deretter børsten på flasken for å skrape vinduene. Det varme vannet bidro til å smelte isen og på bare noen få sekunder hadde hun vinduene helt frie for is.

«Jeg er et geni»

Angela tok noen bilder for å forevige sin geniale idé og lastet deretter opp bildene på nettet.
«Jeg er et geni. Ta en slik flaske, fyll den med varmt vann og så er det klart. Ingen kalde hender og helt rene vinduer. Nå på jobb, ha en flott dag!» skrev Angela på Facebook.

I'm a genius, get yaself one of these bottles, fill it with warm water and ya sorted, no cold hands scraping anymore and…

Posted by Angela May on Monday, November 18, 2019

Hylles over hele nettet

Angelas idé blir nå hyllet over hele nettet og tusenvis har sett det smarte trikset hennes.
– Jeg ville ikke fryse på fingrene da jeg skrapte vinduene, og så fant jeg denne flasken. Som man kan se på klippet fungerte det jo på bare noen sekunder. Jeg brukte ikke engang alt vannet fra flasken, sa Angela til Manchester Evening News.

Se klippet nedenfor!

Posted by Angela May on Monday, November 18, 2019

For et smart knep! Imidlertid gjelder det å sørge for at flasken er skylt fra sitt opprinnelige innhold før man bruker den på bilrutene! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette geniale trikset!