Amanda (45) giftet seg med 300 år gammel piratspøkelse – nå skiller paret seg: «Ingen å leke med»

Å skille seg med noen er alltid tøft. Det er sjelden morsomt for begge parter, men forhåpentligvis kommer noe godt ut av det hele – og du kan gå videre til lykkeligere dager og en fantastisk fremtid.

Vanligvis handler det om relasjonene mellom to personer, men ikke alltid.

Det er mediet People som nå rapporterer om Amanda Teague 45) – en irsk kvinne som i 2018 hadde en bryllupsseremoni med et 300 år gammelt spøkelse, som het Jack.

Hun sørget for at vielsen fant sted på en båt, ute i internasjonalt farevann, ved den irske kysten. På den måten ble bryllupet juridisk gyldig.

Den 45 år gamle kvinnen leide inn et medium som deltok i vielsen som ble utført av en sjamanprest. Men nå, mindre enn ett år senere, avslører Amanda at forholdet er over.

De møttes i 2014

«Det er på tide å fortelle alle at ekteskapet mitt er slutt», skrev fembarnsmoren på Facebook, ifølge Irish Mirror. «Jeg kommer til å forklare nøye frem i tid, men jeg vil bare råde alle til å være veldig forsiktige når man har med åndelighet å gjøre. Det er ikke noe å leke med»

Bilde: Facebook

Amanda har tidligere forklart at hun og piratspøkelset møttes i 204, da Jack dukket opp ved siden av henne, da hun lå i senga.

«Han har mørk hud og svart hår, har han fortalt meg. Jeg fortalte ham at jeg ikke følte meg helt komfortabel med å bare ha sex med et spøkelse, jeg ville at vi skulle bli kjent med hverandre og ha et tradisjonelt, stort bryllup med meg i hvit kjole – det var utrolig viktig for meg.»

Stjålet energi

Amanda, som byttet etternavn etter vielsen til Sparrow Largel, forteller Inside Edition hva som var grunnen til separasjonen.

«Jeg skulle ønske jeg aldri giftet meg med ham. Jeg skulle ønske jeg var den velstående personen jeg var før jeg møtte ham. Jack har gjort det som en gang var et vakkert forhold til noe fryktelig», sier Amanda, som også hevet at henne piratspøkelse stjal energi fra henne.

Hva synes du om dette? Kan man virkelig gifte seg med et spøkelse? Eller er det galskap? Del gjerne denne artikkelen til vennene dine for å se hva de synes!