Foto: Amanda Lee / Olinda Fields / Instagram

Amanda (33) har blitt steinrik – på sin «unike kropp»

De siste årene har folk med store og kjente Instagram-kontoer blitt de heteste kjendisene. Før var det rockestjerner og skuespillere som fikk alt av rampelyset, men i dag er det visst sosiale medier som gjelder.

Vi skrev nylig om Andrea som tjener 14 millioner kroner i året ved å vise fram sin unike rumpe – og nå er det på tide å rapportere om den neste suksessfulle internettdronningen.

Amanda Lee, 33, følges av nesten 12 millioner mennesker – og selskaper betaler amerikaneren omtrent 200 000 kroner for å bli nevnt i forbindelse med et av bildene hennes.

Det startet med at Amanda i 2014 begynte å bygge opp Instagram-kontoen sin, der hun blant annet delte tips og råd om trening. Det var også noen bilder av hennes veltrente kropp.

https://www.instagram.com/p/xfNk9vp8Rk/?utm_source=ig_embed

33-åringen er en sertifisert personlig trener – og det har alltid vært hennes største interesse.

Har i dag 11,5 millioner følgere

Med tiden la Amanda merke til at de mer sexy, utfordrende og avkledde bildene som amerikaneren publiserte – desto flere likes og følgere fikk hun.

Heretter ble det derfor litt mer kurver, små bikinier og hud på bildene.

Så tok det av – på ordentlig.

I dag har Amanda 11,5 millioner følgere, lever et luksusliv og tjener opptil 200 000 kroner per bilde av selskaper som betaler for å bli sett på kontoen hennes, skriver Daily Mail.

33-åringen krever også 3500 kroner for en times personlig rådgivning.

https://www.instagram.com/p/BvCYAf6FESB/?utm_source=ig_embed

Den yppige blondinen innrømmer at hun opererte brystene sine og brukte produkter for å få større og mer oppblåste lepper – men hevder at hennes nye omtalte rumpe kun er et resultat av hard trening.

Tiltrukket av oppmerksomhet

Det blir 5 gymbesøk i uken, 90 minutter hver gang – og ellers dreier livet seg mye om modelljobben hennes.

Amandas fotograf er hennes egen mor – Olinda Fields.

– Fitness er sexy. Da jeg la merke til at jeg fikk flere «likes» av mer sexy bilder, ble jeg tiltrukket av den oppmerksomheten, innrømmer modellen til magasinet Cosmopolitan.

Hva synes du om dette? Gjør Amanda det rette ved å leve drømmen sin, eller skal hun få en «ordentlig» jobb? Jeg synes faktisk det er verdt å applaudere den utrolige suksessen hennes!

Trykk nå på dele-knappen for å fortelle oss hva du synes!