Foto: Shutterstock

Å ha flekker på klærne er tegn på veldig høy intelligens

Har du vanskelig for å spise et måltid uten å få flekker på klærne dine? Får du tips av vennene dine om å bruke smekke når du er på restaurant?

Det kan være på grunn av noe veldig artig – du er sannelig veldig intelligent, skriver The Independent.

Vil du unngå den hvite skjorten når det står spaghetti og kjøttsaus i menyen, for å unngå flekker på klærne? Du forsøker å unnvike flekker til enhver pris, men likevel sitter du med en stor flekk som du prøver å gni vekk etter måltidet.

Kan bety høy intelligens

Dine flekkete klær kan skyldes mer enn at du bare er klønete – det kan også være et tegn på høy intelligens.

Hver gang du tar en slurk eller tygger noe, prøver hjernen å estimere mengden mat eller væske som skal komme inn i munnen og dermed veie riktig vinkel på glasset, hvor åpen munnen skal være og så videre. På engelsk kalles dette feedforward.

Mennesker som har problemer med dette har en tendens til å ha høyere intelligens enn andre. Rett og slett fordi hjernen deres vanligvis er fokusert på noe viktigere, ofte en samtale, enn å stikke i munnen.

Foto: Shutterstock

Intelligens og rot hører sammen

Ifølge forfatter Steve Johnson er rot forbundet med intelligens. Dette fordi antall tanker hos det rotete mennesket full av flere ideer og spørsmål samtidig, og dermed vanskeligere å holde rede på.

– Jo mer uorganisert hjernen din er, jo mer intelligent er du, sier han til The Independent.

Så selv om det er kinkig å alltid gå rundt med flekker på klærne, så kan man trøste seg med at man sannsynligvis er veldig smart!

Trykk nå på dele-knappen, slik at alle vennene dine som får flekker på klærne sine vet sannheten!?