Å bli født i desember gir en person flere fordeler i livet viser studier

Jeg tenker at det faktumet av at jeg ble født i februar ikke har noe å gjøre med hvem jeg har blitt i dag. Jeg hart alltid ment at det man oppnår i livet kommer av hard jobbing og innsats.

Derfor har jeg aldri tenkt over at det for eksempel finnes en måned man helst vil bli født i.

For det finnes nå forskning på at babyer som blir født i desember kan få flere ulike fordeler i livet.

Det kan være at julen overskygger eventuelle bursdagsfeiringer i løpet av den siste måneden av året, men kanskje det ikke burde være slik? Studier indikerer at det er verdt å feire at du fyller år i desember.

Er oftere morgenpersoner

Studiet viser blant annet at barn som fødes i desember sover bedre. Forskningen indikerer at babyer som fødes den siste måneden i året sovner både raskere og tidligere enn andre.

MaxPixel

Et annet studie viser at de som er født i desember også er mer sannsynlig å være en «morgenperson», som man også kan kalle et A-menneske!

Ikke bare det – disse barna kan også se frem til et lengre liv. En studie i Journal of Aging Research viser at babyer født i desember er mer sannsynlig å nå opp til 100 år, enn andre.

Om det ikke overbeviser deg om at bayer født i desember har fordeler, så kan også studiet vise til at barn født mellom september og desember har mindre risiko for å bli rammet av hjerte og karsykdommer.

Sjelden involvert i bråk

En annen studie har lagt frem et studie om at de som fyller år den siste måneden i løpet av året er snillere. De er sjeldnere involvert i bråk og kontroversielle saker.

Foto: MacPixel

Det finnes også mer enn helsemessige fordeler hvis du fyller år i desember. Et studie har funnet ut at de yngste i skoleklassen har større sannsynlighet for økt intelligens.

Hvem hadde trodd dette? Kjenner dere noen sim er født i desember? Tag den personen i kommentarfeltet i så fall og del på Facebook!