72 år gammel bestemor får unge menn til å snu seg på stranden – se nå når hun går ut av vannet

Jo eldre vi mennesker blir, jo vanskeligere blir det å holde seg i toppform. Det skjer av flere grunner, delvis fordi det er biologisk betinget ettersom kroppens stoffskifte rett og slett avtar med alderen og dels fordi du kanskje begynner å nyte livet litt mer i eldre dager, noe som ofte kan resultere i noen ekstra kilo. Det er selvfølgelig ingenting galt med det, selv om du selvfølgelig bør ta noen turer, sykkelturer eller lignende.

Men 72 år gamle Carolyn Hartz viser at alder egentlig bare er et tall!

Å leve et sunt liv er en tanke som vi alle har med oss, selv om vi åpenbart velger å ignorere det fra tid til annen, spesielt i helgene når du liker å unne deg noe godt! Men Carolyn Hartz har levd et sunt liv i over 30 år, og nå gjør hun kvinner som er flere tiår yngre grønne av misunnelse med sin sunne kropp.

Var avhengig av sukker

Carolyn Hartz, som har skrevet flere bøker om kosthold, var avhengig av kaker og andre søtsaker, men bestemte seg for å slutte med sukker for 30 år siden.

«Det var veldig vanskelig i begynnelsen, men jeg tror virkelig det er nøkkelen til at jeg klarer å holde meg i form. Jeg spiser alltid protein til hvert måltid, spesielt til frokost. Det lindrer vanligvis de største sukkerbehovene, sier Carolyn til nettstedet Shared.

«Ingen sjalusi»

Andre tips som 72-åringen har til andre kvinner, er å ta godt vare på huden sin og unngå solen. I tillegg er det ifølge Carolyn viktig å ha den rette holdningen til livet.

«Ikke sammenlign deg med andre, men la deg inspirere i stedet. Å være misunnelig på vennene dine er å kaste bort følelsene og velvære. Ikke tenk på alder som et problem», sier Carolyn til Shared.

For et kruttsterk dame, hun vet virkelig hvordan hun skal holde seg frisk! Trykk nå på DELE-knappen for å inspirere vennene dine!