63-åringen hylles som «verdens vakreste bestemor» – men se nå når hun snur seg

Jeg er virkelig full av beundring for folk som beviser at alder bare er et tall.

Uansett om personen klatrer på fjellet, sykler eller spiller dataspill, blir jeg varm i hele kroppen når de motbeviser det generelle bildet om at ens fødselsår betyr noe.

Denne utrolige kvinnen har i flere år blitt kalt «verdens vakreste bestemor», noe som ikke er så rart når man ser hvordan hun ser ut.

Men hun er også et perfekt eksempel på hvordan skjønnhet ikke er knyttet til ungdom i det hele tatt.

Damen har prydet avisforsider over hele verden. Men franske Yazemeenah Rossi begynte ikke å jobbe som modell i tenårene, som mange andre fotomodeller – hun var i stedet litt over 30.

Avslører hemmeligheten bak skjønnheten sin

Allerede der hadde Yazemeenah bevist at man ikke trenger å være veldig ung for å være modell, noe hun fortsatte å bevise i over 30 år.

https://www.instagram.com/p/BnQ1klCHiPv/?utm_source=ig_embed

Til tross for at hun har rukket å jobbe kontinuerlig som modell i alle disse årene, er modellbransjen først og fremst for de unge.

https://www.instagram.com/p/BfpcpzzHdNa/?utm_source=ig_embed

– Jeg trodde det var i ferd med å endre seg for flere år siden, men det har ikke skjedd. Jeg tror folk bekymrer seg for mye over å bli eldre. Joda, huden gir etter for tyngdekraften, men samtidig blir man sterkere og mer erfaren som menneske, sier Yazemeenah til nettstedet Vice.

https://www.instagram.com/p/Bjv9UmsnPh5/?utm_source=ig_embed

– Alder er mer en holdning for meg. Har man kontakt med sitt indre barn og fortsetter å være nysgjerrig, får man automatisk ny energi, sier Yazemeenah, som ikke har noen «magiske triks» for å fortsette å se ungdommelig ut.

https://www.instagram.com/p/BjEAh58Hs0W/?utm_source=ig_embed

– Jeg har aldri tatt plastisk kirurgi. Jeg føler meg bra så jeg ser egentlig ikke poenget med det, sier hun.

https://www.instagram.com/p/BfMJxK2ntJS/?utm_source=ig_embed

– Jeg bruker olje på huden. Jeg bruker rapsolje i håret. En gang i uken skrubber jeg huden med olivenolje og sukker, spiser en avokado om dagen og alltid økologisk kjøtt og fisk. Organisk, ren mat er noe jeg spiste lenge før det ble trendy, sier hun til Vice.

https://www.instagram.com/p/BhyNOeXHE_R/?utm_source=ig_embed

Denne kvinnen er virkelig en kilde til inspirasjon. Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får vite at alder bare er et tall!