41-åringen er besatt av tatoveringer og operasjoner – har tatovert øynene og har store hoggtenner i munnen

Mange personer er veldig fornøyde med utseendet de ble født med, og mange strekker seg ikke lenger enn å pynte seg med en tatovering eller en ring i øret.

Men noen går mye lenger enn det, og endrer seg til det punktet hvor de blir helt ugjenkjennelige. Orc, en 41 år gammel mann fra Brasil, har tatovert rundt 80 prosent av kroppen sin og har også nylig blitt operert for å sette inn to store tenner i munnen.

Alt for å se så ekstrem ut som mulig.

https://www.instagram.com/p/CDKCtUWH0Vc/?utm_source=ig_embed

Her på Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne til å le. Vi fremhever også mennesker som har valgt å leve livet sitt på en litt annen og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like verdifulle og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Orc beskriver seg selv som besatt av tatoveringer og kroppsmodifisering, og jobber passende nok som en tatovør.

Delt tunge og tatoverte øyne

Orc fikk sin første tatovering som 15-åring, og i en alder av 35 har han dekket 80 prosent av kroppen sin med blekk, inkludert øynene.

De siste seks årene har Orc fortsatt å modifisere kroppen sin. Han har blant annet splittet tungen og også operert piercinger under huden.

Orcs «siste operasjon var ganske spektakulær, to store tenner som stikker ut fra underkjeven hans – en operasjon som kostet omtrent 4600 norske kroner.

https://www.instagram.com/p/CEjq8PwHX7t/?utm_source=ig_embed

«Jeg prøver å være meg selv, alt dette er mine egne ideer som kommer rett fra hjertet», sier Orc til The Sun.

https://www.instagram.com/p/CEl6293HdBd/?utm_source=ig_embed

«Folk motiverer meg til å fortsette»

Det kommer nok ikke som en overraskelse at Orc tiltrekker seg mange blikk med sitt unike utseende. Men selv om han ser ekstrem ut, er de fleste som kommenterer veldig positive til Orc.

https://www.instagram.com/p/CEuKFlwngRR/?utm_source=ig_embed

«Jeg får mye skryt og det motiverer meg til å fortsette. Selvfølgelig er det også negative mennesker, men de påvirker ikke meg», sier Orc til The Sun.

Orc har ingen planer om å slutte å endre kroppen, selv om familien er bekymret for ham.

https://www.instagram.com/p/CGkRNaxHf8u/?utm_source=ig_embed

«Mamma liker ikke det, far tåler det og vennene mine synes for det meste jeg er rar. Leve, vær lykkelig, reise, kjærlighet. Gjør hva du vil», sier Orc til The Sun.

Hva synes du om hans ekstreme utseende? Lik det gjerne i kommentarfeltet, men husk å holde en god tone!

Trykk også på DELE-knappen slik at vennene dine også kan dele denne unike historien!