26-åring har gjort 20 operasjoner for «den perfekte kroppen» – har nå tannproteser og «endret hud»

De siste 20 årene har kosmetiske inngrep blitt mye vanligere enn tidligere.

Det er bra at slike tilbud eksisterer, slik at man har muligheten til å endre på utseendet om man har blitt utsatt for en ulykke, eller mindre inngrep som gjør de fornøyde med seg selv. Men noen personer har begynt å tøye strikken fryktelig langt.

Det er selvfølgelig opp til hver og en, det bli jo feil å dømme mennesker slik – men personlig hadde jeg aldri valgt å legge meg under kniven.

Denne dama går med korsett 23 timer i døgnet og har gjennomgått mange kosmetiske inngrep – men nå mener den argentinske modellen Aleria Avendano at hun har lyktes i å få den «perfekte kroppen».

«Hver eneste kvinne burde gjøre inngrep for å virkelig bli vakker, sier hun ifølge Daily Mail.

Trosser legenes advarsel

Korsetten hennes har sittet på daglig i seks år og hun velger å kalle den, hannes «andre hud». På tross av legenes advarsel velger 26-åringen å fortsette å gå med korsetten.

«Jeg elsker å kjenne trykket den gir mot kroppen. Jeg tar den kun av når jeg skal hvile og vaske meg – en time om dagen».

Instagram

Avendano forteller, ifølge det britiske mediet, at fremmede pleier å stirre på henne på gaten. Mange tror nesten ikke sine egne øyne. Noen har til og med anklaget henne for å være mann, eller utenomjordisk, har hun uttrykt til The Mirror.

Parallelt med treningen sin for å minske midjen, så forholder modellen seg til en veldig streng diett. Den inkluderer små porsjoner med eggehvite, ananas, andre frukter og kjøtt.

Erstattet alle tennene

Totalt har Avendano gjennomgått rundt 20 plastiske operasjoner, skriver Daily Mail. Hun har foretatt fire brystforstørrelse, to neseoperasjoner, forminsking av magesekken, tre rumpeimplantat-operasjoner, et ansiktsløft og en fettsuging.

Hun har også erstattet alle tennene sine med kunstige proteser – for at de skal være perfekte og blanke.

Instagram

Denne kvinnens ytre har virkelig kostet mye – både tids- og pengemessig – men 26-åringen mener at utseendeforandringen hennes et det beste som har skjedd henne i livet.

Hva synes du om Aleiras valg? Gjør hun rett i å følge drømmen sin, eller er dette galskap? Del gjerne artikkelen videre, eller gi oss meningen din i kommentarfeltet!