23-åringens sexvaner driver naboene til vanvidd – nekter å slutte til tross for klagene: «Umulig å holde igjen»

Hvordan man liker å ha sex er veldig forskjellig fra person til person, og det er ikke noe galt med det så lenge alle involverte er med på det hele og man ikke bryter noen lover.

Noen liker å ha koselig sex hjemme i sengen under dynen, noen går i gang på lær og skinn, noen koser seg i stillhet og noen er veldig høylytte i senga. Det er derimot sjelden noen av de ovennevnte som pleier å skape problemer.

Men 23 år gamle Saffy Dalencia er så høylytt når hun har sex at hun ikke kan ha sex når naboene er hjemme – de blir så forstyrret av hennes høylytte nytelse, skriver The Sun.

Det som skjer på soverommet blir som regel der – men ikke for Saffy Dalencia.

https://www.instagram.com/p/CHtANGBBw0V/?utm_source=ig_embed&ig_rid=18f144ef-e191-41b2-bcc8-7af65c328cab

«Slipper seg løs»

Den 23 år gamle bartenderen og skuespillerinnen har så vanskelig for å tie når hun har sex at hun har fått klager i flere år.

Det hele startet da Saffy møtte sin tredje kjæreste da hun var 19.

– Vi bodde i et stort hus for studenter med over 30 rom da jeg oppdaget at jeg tilsynelatende er høylytt i senga. Plutselig slapp jeg meg løs og kroppen ga godt uttrykk for hvordan det føltes da. Plutselig fikk jeg en tekstmelding fra en medstudent som lurte på om noen hadde blitt skadet ettersom det hørtes så mye ut, forteller Saffy til The Sun.

Klagene fortsatte gjennom hele studietiden hennes. Siden den gang har Saffy bare prøvd å ha sex når hun vet at naboene er på jobb eller er bortreist.

– Jeg er skuespiller og veldig utadvendt, så det henger godt sammen med personligheten min å være høylytt selv på soverommet, sier Saffy til The Sun.

Svigermor banket på

Det er ikke bare hjemme at Saffys høylytte lyder har skapt problemer. Hun besøkte en gang svigerfamilien sammen med en daværende kjæreste.

– Vi trodde at hun hadde dratt på jobb, men etter en stund banket hun på og sa at det var mye bråk. Hun tok det aldri opp med meg igjen og jeg var ikke så veldig opptatt av å snakke med henne om det heller, sier Saffy til The Sun.

Å være høylytt under sex er derimot ikke bare en måte å uttrykke glede på for Saffy.

«Gir meg selvtillit»

Det handler også om å være fornøyd med sin egen kropp og hvordan den fungerer.

– Jeg var ikke fornøyd med kroppen min før jeg var 19, og mine tidligere kjærester fikk meg ikke til å føle meg attraktiv, men har lært meg å akseptere hvordan jeg ser ut nå, sier Saffy til The Sun.

Saffy har ikke opplevd at kjæresten synes stønnene hennes er plagsomme, snarere tvert imot.

– I tillegg grynter jo også gutter når de har sex, sier Saffy til The Sun.

«Går ikke å holde igjen»

Saffy har tidligere prøvd å ha sex så stille hun kan, men det er fortsatt veldig høyt og nå har hun lært å omfavne nytelsen sin i stedet.

– Hva kan jeg si? Jeg gjør det ikke med vilje, jeg høres rett og slett mye ut og jeg synes også det gjør sex mye finere. Jeg har bedt gutter holde over munnen min, men det hjelper ikke, sier Saffy til The Sun og avslutter med noen visdomsord.

– Å uttrykke hva vi føler er viktig. Mitt råd til alle kvinner er å ikke holde tilbake. Tillat deg selv å være fri, og hvis det betyr at du er høylytt, så får det være.

Hva synes du om dette? Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan lese dette i dag!