18-åringer sikler etter damen på stranden – men når hun avslører alderen sin blir kvinner målløse

Jo eldre man blir, jo mindre viktig blir dette med utseende. Man har jobbet og slitt hele livet og da blir det mer ønskelig å legge på seg noen kilo velvære.

I tillegg blir det stadig vanskeligere å holde seg i form jo eldre man blir, alt går litt tregere enkelt og greit.

Men noen mennesker ser ut til å trosse naturlovene. Lesley Maxwell (63) er en av dem. Bestemoren har en haug med unge menn som lengter etter henne, til tross for hennes respektable alder.

Lesley er en 63 år gammel australier som jobber som personlig trener til daglig og får konstant oppmerksomhet fra yngre menn.

Tusenvis av følgere på Instagram

På Instagram har Lesley over 80 000 følgere, som mottar daglige oppdateringer fra treningssenteret eller stranden hvor Lesley mer enn gjerne tilbringer fritiden sin.

Kommentarfeltet på Lesleys Instagram er som oftest fylt med beundrede kommentarer fra både kvinner og menn.

«Wow for en veltrent kropp» er en av de aller vanligste kommentarene.

Trener fem ganger i uken

Hvordan holder Lesley seg i en så utrolig form da? Hun spiser selvfølgelig sunt og i tillegg til å trene andre, så trener hun selv fem ganger i uken.

Ifølge Lesley er alder bare et tall og tar gjerne kjærestene sine som eksempel, der nesten alle var yngre, for eksempel var eksmannen hennes 13 år yngre.

At mange av de beundrede kommentarene kommer fra unge menn er ikke direkte negativt, ifølge Lesley.

– Guttene er rundt 18, noe som er kjempegøy. Jeg tar alt som et kompliment, og det er ekstra gøy at de følger meg på Instagram. Jeg setter selvfølgelig pris på mannlige følgere. Menn gir litt ekstra krydder til livet, det endrer seg ikke uansett hvor gammel man er, sier Lesley ifølge Daily Star.

For en dame, hun beviser virkelig at alder bare er et tall! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan lese dette!