18 år gamle Ella viser stolt fram sitt nye soverom – så ser moren intim detalj som får henne til å skrike rett ut

Forholdet mellom forelder og tenåring kan være litt anstrengt, nettopp fordi de unge prøver å skape sitt eget liv og personlighet. Hele tiden kan foreldre fortsatt se på barna sine som små og forsvarsløse.

Men et sted trenger man som forelder fortsatt å akseptere at ens barn til slutt vil bli voksne, med alt det innebærer. Som forelder vil man unngå å tenke på visse ting, som for eksempel barnets sexliv.

Men noen ganger skjer det feil som minner foreldrene på at barna deres har blitt voksne og utvikler en viss appetitt på sex – noe som var akkurat det som skjedde da den 18 år gamle Ella skulle vise sitt nye studentrom for moren sin.

Å flytte hjemmefra for første gang er spesielt for alle. For første gang i livet sitt må man stå på egne bein. Egne regninger, lage sin egen mat og man kan innrede akkurat hvordan man vil.

Det har både fordeler og ulemper å flytte hjemmefra. Man mangler tryggheten fra familien sin samtidig som man har uendelig mye frihet, noe som selvfølgelig er gøy når man er ung.

Viste stolt fram soverommet

Som forelder vil man selvsagt sørge for at barna har det bra i sitt nye hjem, noe som var akkurat det denne moren ønsket seg da hennes 18 år gamle datter Ella flyttet til en egen leilighet for å studere.

Men hun fikk se mer enn hun ønsket fra den nye leiligheten, skriver Ladbible.

Da Ella hadde slått seg til ro, valgte hun å sende et bilde av det nyryddede og møblerte soverommet til sin kjære mor.

«Hva er greia?»

Ella skulle imidlertid angre på det – på grunn av en pinlig og høyst privat detalj på bildet.

Kan du se hva det er?

Kilde: Twitter/@ella_vdm

Zoomer man inn mot sengegavlen blir det nok lettere å se detaljen.

Sjekk nedenfor hva som er inne i den røde ringen.

Kilde: Twitter/@ella_vdm

Det er altså et par håndjern som sitter fast rundt en av plankene i sengegavlen. Det hadde selvsagt blitt brukt i sexsammenheng – noe Ella absolutt ikke ville vise moren sin, men nå hadde hun rett og slett glemt å fjerne det skitne tilbehøret.

Ved første øyekast så moren ut til å synes at rommet så pent ut, men så kom en ny tekstmelding – som var mer tvilsom.

Kilde: Twitter/@ella_vdm

«Håndjernene – hva er greia med dem?»

«Så dum»

Ella, som ikke har problemer med å by på seg selv, delte den pinlige hendelsen på Twitter – og det var umiddelbart tusenvis av følgere som fikk seg en god latter av det hele.

«Mamma ba om bilder av det nye rommet mitt. Nå har jeg endelig sendt et. Jeg er så dum», skrev Ella.

Dette kan skje når man ikke er forsiktig nok, men denne jenta ser ut til å ta det hele på riktig måte. Det som er gjort er gjort – og nå kan man stort sett le av det. Antageligvis blir det litt stivt på neste møte med mamma!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!

Fremfor alt tror jeg at mødre og døtre kan få seg en god latter av denne pinlige hendelsen!