17 kvinner som definitivt angrer på bestillingen av klær fra Kina

Å handle etter ting på internett er alltid litt gambling. Fordelen er at man kan finne så utrolig mye uten å måtte forlate huset, men skuffelsen blir enorm om produktet ikke oppfyller forventningene.

Og man må være klar over at sannsynligheten er noe større for å bli skuffet over det man bestiller over nettet, for man har ikke kunnet prøve det på først.

Imidlertid liker jeg spesielt å handle noen ting på nettet, for eksempel elektronikk. Det er sjelden så mye å bli skuffet over, ingen direkte avgjørende dimensjoner, farger og så videre – og du kan undersøke hva andre sier om produktet.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Klær er derimot litt vanskeligere. Du må finne riktig størrelse, gjette hvilken nyanse som passer deg best – og da er spørsmålet om du bruker det plagget i tillegg til den alltid så stilige modellen!

Den største fordelen med å shoppe online er at man slipper å forlate huset. Boredpanda har laget en morsom sammensetning av kvinner som har bestilt klærne sine fra Internett, de fleste fra Kina – men da de fikk klærne i posten fikk de seg litt av en overraskelse.

Det herlige med det hele er at disse kvinnene viste god humor da de delte disse bildene med oss.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Trykk på DELE-knappen nå om du trakk på smilebåndet.