Skjermdump: Youtube

109-åringens triks: Å holde seg borte fra menn er hemmeligheten til et langt og lykkelig liv

Det er mange forskjellige tanker bak det som fører til et langt liv. Å spise sunt, trene ofte, gode gener, et rikt sosialt liv og økonomisk stabilitet er alle aspekter som vanligvis kan dukke opp i disse sammenhengene.

Det kan sikkert ha med flere forskjellige ting å gjøre, det er sannsynligvis ikke bare en faktor, men hvem vet vel bedre hvordan man skal leve lenge enn en sprudlende 109-åring?

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Susannah Mushatt Jones, som nylig fylte 116 år, hevdet at hovedårsaken til at hun ble så gammel var at hun spiste så mye bacon. Ja, det er flere uventede teorier bak dette om å leve lenge.

I 2015 gjennomførte «Holiday Retirement» en undersøkelse av engelsktalende mennesker som er minst 100 år gamle om deres tanker om hvordan det har seg at de har fått et langt liv.

Det rapporten kom opp med var å tilbringe tid med familien, spare penger fra tidlig alder, være aktiv og takle problemer i stedet for å undertrykke dem – det var relevante byggesteiner i et langt liv.

Men det kanskje mest uventede svaret kom fra den skotske Jessie Gallan, 109 år gammel. Hun ble født på en gård i byen Kintore og var en av seks søstre i en søskenflokk på syv barn.

Selv om Jessie begynte å gå på skolen, sluttet hun etter en stund for å begynne å jobbe – først som kokk på en gård og senere som rengjøringsdame for en rik forretningsmann.

En uavhengig person

Etter en all jobbingen flyttet den fantastiske kvinnen endelig til sykehjemmet The Crosby House. Gillian Bennett, en av menneskene som jobbet der, sier:

«Jessie er en fantastisk kvinne. Hun har sin beste venninne, Sarah Jane, her, og de er alltid sammen. Hun elsker musikken sin, treningskursene og er en uavhengig person», sa Bennet tidlig i 2015, ifølge nettstedet theheartysoul.

Bare kort tid senere gikk 109 år gamle Jessie Gallan bort. Trikset hennes bak et langt liv er imidlertid ulikt noe vi har hørt før.

«Hemmeligheten min har vært å holde seg borte fra menn», sa hun i et intervju.

«De skaper mer problemer enn de er verdt.»

Elsker grøten sin

Mens mange kvinner rundt om i verden absolutt kan nikke forståelsesfullt til forklaringen fra denne livsglade kvinnen, er det også et kostholdstips fra Jessie.

«Jeg elsker grøten min. Jeg har spist det hele livet», avslørte hun.

Nedenfor kan du se et klipp med denne herlige kvinnen der hun snakker enda mer om sine tips for et langt og lykkelig liv!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=RAJwZAo1-2s&feature=emb_title

Gjør venninnene dine en tjeneste og DEL denne viktige informasjonen!