1 av blondinene er moren til de 2 andre – men ingen klarer å finne ut hvem det er

Vi har alle sett utallige bevis gjennom årene på at alder bare er et tall. Noen mennesker ser ut til å ha en spesiell evne, til tross for naturlovene, å holde seg unge både utvendig og innvendig selv om årene går.

48 år gamle Natalie Wardell fra Australia er en slik person. Hun blir stadig forvekslet med å være en av sine tre døtres søstre i stedet for en mor, skriver Daily Mail.

Noen ganger når man møter en forelder med barnet sitt, kan man på spøk si at man ikke ser forskjell på dem, for å være litt morsom og vennlig mot den eldre forelderen.

Men når folk møter Wardell-familien, kan de faktisk ikke se forskjell på moren og døtrene.

Går på klubber sammen

Familien består av moren Natalie (48) og døtrene Jazmyne (23), Tamika (21) og Montana (18).

De har ikke et helt tradisjonelt mor-datter-forhold, men mor Natalie er bestevenn med døtrene sine og sammen besøker de vanligvis nattklubber, festivaler og mye mer sammen.

«Tror jeg er søsteren deres»

Ettersom kvinnene i familien liker å kle seg i neon og andre fremtredende  farger, får de ofte mye oppmerksomhet når de er ute, men ingen kan tro at Natalie er eldst.

– Folk spør om vi er søsken hele tiden. Noen tror til og med at Jazmyne er moren min fordi hun er høy og jeg er lav. Jeg tar det som et kompliment, sier Natalie til Daily Mail.

Klarer du å se hvem moren er?

Her er et bilde av bare Natalie.

Mor Natalia må imidlertid også tåle en del kritikk.

– Noen kommer fram og sier at jeg bare prøver å kopiere utseendet til døtrene mine. Men de har faktisk fått utseendet sitt fra meg, jeg har hatt blondt hår siden jeg var 15. Det ligger i genene, sier Natalie til Daily Mail.

Det er selvfølgelig utrolig hvor like de er, til tross for aldersforskjellen! Trykk på dele-knappen hvis du er enig i at alder bare er et tall!