Slitsom leietaker nekter å betale eller flytte ut – verdens mest steinharde hevn får henne til å ringe politiet

Å ha plagsomme naboer synes alle er like slitsomt. Man vet liksom ikke hvordan man skal håndtere dem. På den ene siden må man si ifra, på den andre siden vil man jo beholde naboskapet.

Som utleier er dette enda vanskeligere, for da har man også penger å kreve inn. Men hva gjør man om ens leietaker verken betaler for seg eller flytter ut?

Man kan gjøre som denne utleieren som fikk nok av gjesten sin – og tok grufull hevn.

Det er på nettforumet Reddit at en utleier letter på sløret, og byr på en ordentlig morsom anekdote.

Leide ut billig

Utleieren, som er anonym, beskriver seg som en 38-åring som jobber med å leie ut noen enklere boliger. En av disse boligene er et flyttbart hjem, en såkalt bobil.

«Den er ganske gammel og jeg har ikke lagt ned så mye arbeid på den, men jeg har latt en kvinne bo der for 600 dollar i måneden (rundt 6000 norske kroner). Jeg har selvfølgelig sørget for at det er varme, strøm og vann der hele tiden. Taket har lekket litt så jeg har tjæret det noen ganger. Jeg har fortalt denne kvinnen at den dagen det kreves mer omfattende arbeid på huset, så skal jeg kvitte meg med den, det er rett og slett ikke lønnsomt å reparere mer», innleder mannen innlegget sitt.

Så langt så godt, men si den gleden som varer.

Nekter å flytte eller betale

Etter en stund ble det oppdaget en ny lekkasje i taket, og ettersom utleieren og gjesten var enige om at det ikke var verdt å gjøre flere reparasjoner, meldte utleier at det var på tide å se seg om etter en annen bolig.

Da nektet leieboeren å flytte – og sluttet også å betale husleien og klippe plenen.

Kilde: Shutterstock

Men i stedet for å ringe politiet eller andre myndigheter, bestemte utleieren seg for å ta en liten hevn på leieboeren sin.

«Vi er romkamerater nå»

En dag bare trasket utleieren bort til gjesten sin og satte seg på sofaen.

«Siden hun ikke betaler for seg, men bor på eiendommen min, antar jeg at vi er romkamerater på en merkelig måte. Jeg har jo rett til å bruke husene mine som jeg selv vil», skriver mannen i innlegget sitt.

Kvinnen ble rasende og ringte politiet, som fikk tilgang til alle dokumentene knyttet til boligen og tok utleiers parti. Politiet sa derimot at det hele betraktes som en sivil prosess og de kan ikke gripe inn med mindre noen av partene blir voldelige.

Snakk om grufull hevn! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette i dag!