Morsom historie: tosken Fredrik gifter seg med nordlending – 3 dager senere innser han horribel feil

Det kanskje aller viktigste for å kunne trives i et hjem er å dele de »triste» pliktene. Du vet hvordan du støvsuger, vasker, tar ut av oppvaskmaskinen og alt det der.

Selv om noen ting i den kategorien kan være avslappende, er det ikke direkte noe man lengter etter å komme hjem til. Snarere motsatt.

Tidligere var det vanligvis kvinnen som tok seg av husarbeidet, men i dag er heldigvis samfunnet vårt mye mer moderne enn det. Jeg tror at i de aller fleste hjem deler man ganske likt på de kjedelige pliktene.

Sånn er det i det minste hjemme hos oss. Det føles virkelig som en selvfølge!

Denne fiktive, morsomme historien handler om 3 menn som imidlertid hadde en annen oppfatning. De fortalte konene sine at det var kvinnens jobb å holde det rent og ryddig hjemme, men en av reaksjonene er helt nydelig!

Tosken fikk virkelig som han fortjente!

Det var tre karer som satte seg på en benk i sentrum av byen og skrøt av hvilke krav de hadde til sine respektive elskerinner.

Giftet seg med en sørlending

Den første gamle mannen, Johan, hadde giftet seg med en dame fra østkysten. Han hadde krevd at hun skulle ta seg av all rengjøring og oppvask hjemme.

Den første dagen hadde ikke Johan lagt merke til noe, men den andre dagen kom han hjem til et skinnende rent hus – og oppvasken var klar, tørket og satt til side.

Den andre gubben, Peter, fortalte at han hadde giftet seg med en kvinne fra Sørlandet. Han hadde gitt klare ordre om at det var hennes jobb å ta seg av all matlaging, oppvask og rengjøring.

Den første dagen så Peter ingen resultater, den andre dagen så han at det ble litt bedre.

Dag nummer tre la han imidlertid merke til at huset var godt rengjort, oppvasken var klar og det var en godt tilberedt middag på kjøkkenbordet.

Middag 18.00 hver dag

Den tredje gamle mannen, Fredrik, hadde giftet seg med en nordlending.

Han hadde fortalt kona at det var hennes plikter å holde huset ryddig. vaske opp, klippe plenen, vaske klær, stelle blomsterbedene og en appetittlig middag skulle stå på matbordet 18.00 hver dag.

Fredrik sa at den første dagen så han ingenting og den andre dagen så han heller ingenting.

Den tredje dagen hadde hevelsen avtatt så mye at han kunne se litt på det ene øyet. I alle fall nok til å fikse en sandwich og fylle oppvaskmaskinen…

Man skal aldri terge en kvinne! Spesielt ikke hvis hun har et nordnorsk temperament! Vær hyggelig med vennene dine, del videre hvis du fikk deg latter.