Mannen blir lei av at romkameraten stjeler maten hans – tenker ut en steinhard hevn som lærer tyven en skikkelig lekse

Å bo sammen med noen kan være noe av både en velsignelse, men også en forbannelse, enten det er en partner eller en kompis man bor med.

Selvsagt har man mange fantastiske, morsomme og minneverdige øyeblikk sammen, men man kan også bli lei av visse ting hos andre. Noen er dårlige til å rydde opp etter seg, noen har dårlig hygiene – og noen stjeler mat.

Denne mannen har vært utsatt for sistnevnte, men tenkte ut en skikkelig hevn som sannsynligvis vil få romkameraten til å tenke seg om to ganger før han prøver på noe lignende igjen.

Det er på nettforumet Reddit som den anonyme mannen delte sin ikke helt hyggelige opplevelse.

Stjal mat og melk

Mannen deler leilighet med to andre karer og de deler alle utgifter likt – unntatt mat. Der kjøper hver person sin egen, og alle merker maten sin med navnet sitt for å unngå misforståelser.

Men en av romkameratene fortsatte å stjele mat fra mannen som delte sin historie. Matbokser manglet plutselig og melkekartongene var noen ganger mystisk nok tomme.

Mannen konfronterte deretter romkameraten sin, som blånektet.

«Han sa at jeg var gal for å ha slike tanker om ham, selv om det er helt åpenbart hva som skjer», skriver mannen i innlegget.

Så mannen bestemte seg for å hevne seg på romkameraten sin.

Kilde: Shutterstock

Kjøpte vanlig melk

Neste gang han skulle handle, kjøpte mannen vanlig melk, i stedet for mandelmelk som han vanligvis pleide å kjøpe.

Grunnen? Den kriminelle romkameraten er laktoseintolerant.

«Neste dag da jeg kom hjem fra jobb, var romkameraten min forbannet. Han kjeftet på meg fordi han var låst inne på toalettet i 40 minutter med diaré», skriver mannen.

Romkameraten ble da selvsagt tvunget til å innrømme at han «noen ganger» stjal mat fra romkameratene sine.

«Stemningen er litt rar akkurat nå, og jeg og den andre romkameraten ser etter ny bolig nå fordi vi er lei av denne fyrens dritt», forklarer mannen i innlegget sitt.

Trykk på dele-knappen hvis du synes romkameraten fikk det han fortjente!