Kvinne blir rasende når ukjent kollega stjeler melk hver dag – se nå hevnen som sjokkerer kontoret

Det å jobbe på et kontor innebærer at man deler på mange ting, som toalett, kopper og kjøkken.

Akkurat kjøkkenet og først og fremst kjøleskapet, pleier å være et stort samtaleemne på de fleste kontor. Noen har mat som lukter, andre lar mat ligge igjen til den blir gammel – og enkelte har den dårlige stilen og stjeler av andres mat i kjøleskapet.

En amerikansk kvinne fikk nok av at noen stjal melken hennes hver dag, og hevnet seg på en måte som få andre hadde tenkt på, skriver siden Small Joys.

At man irriterer seg over at noen stjeler fra kontorkjøleskapet er nok en følelse de aller fleste kjenner igjen. Noen flytter matpakken, lar gamle matpakker stå igjen til det begynner å lukte eller stjeler andres mat fra kjøleskapet. I de aller fleste tilfeller pleier det sjelden å resultere i mer enn en sint lapp eller mail.

Fikk melken stjålet hver dag

Men en kvinne fra USA fikk nok da en anonym tyv stjal melken hennes dag etter dag. Til tross for at hun gjemte den bak andre ting så klarte tyven å finne den og drikke av den.

Men i stedet for å finne ut hvem som var tyven og konfrontere den bestemte hun seg for en mye mer utspekulert hevn.

”Håper det smakte”

Etter at den anonyme tyven drakk opp kvinnens melk i flere uker kunne man en morgen finne en lapp på melkekartongen som lød:

”God morgen! Til den som pleier å drikke opp melken min har jeg en liten overraskelse. Du har drukket brystmelken min hele uken. Håper det smakte!

PS. Melken er organisk, så du trenger ikke bekymre deg!”

Foto: Reddit

Man kan tenke seg at tyveriet sluttet ganske raskt etter at tyven så lappen!

Trykk nå på deleknappen så dine venner kan lære seg hvordan de skal hevne seg på sine matstjelende kollegaer!