Historie: Tyv bryter seg inn i luksusvilla og hører merkelig lyd – snur seg og får sitt livs sjokk (fiktiv)

Man kan tro at innbruddstyver er ganske modige personer. De kommer seg inn i fremmede, ofte mørke hus og begår en ulovlig handling, men selvfølgelig er det noe som skal avskys og aldri anses som greit.

Hvis det er noe som irriterer meg, er det mennesker som ikke kan skille mellom ditt og mitt.

De som begår slike forbrytelser skal straffes – og mannen i denne morsomme historien måtte gjøre det på en litt annen måte. Nå er denne lille historien fiktiv, men jeg synes fortsatt at den er herlig.

Jeg fikk meg en god latter da jeg kom til siste linje, og håper nå at denne historien vil by deg på en ekstra latter i dag!

Det var en livstruende og uønsket innbruddstyv som brøt seg inn i en stor, vakker villa sent på kvelden. Han lot lyset fra lommelykten vandre rundt i den store stuen. «Nå var det på tide å lete etter verdisaker», tenkte han, men plutselig ble stillheten brutt av en stemme.

– Jesus vet at du er her!

Pixabay

Tyven hoppet nesten ut av huden sin, han slo umiddelbart av lommelykten og sto helt stille. Da det var stille igjen en stund, ristet han på hodet og fortsatte jakten på verdisaker.

Finner en fugl

Samtidig som han løftet opp stereoanlegget og begynte å koble fra ledningene, hørte tyven en klar stemme bak ham igjen.

– Jesus ser på deg!

Han stivnet til igjen og begynte å lyse med lommelykten for å kunne finne ut hvor lyden kom fra. Til slutt så han en papegøye i det ene hjørnet av rommet.

Flickr

– Var det du som snakket? spurte innbruddstyven.

– Ja, svarte papegøyen. Jeg prøvde bare å advare deg, for Jesus ser deg nå.

– Advare meg? sa tyven og lo latterlig. Hvem i helvete er du egentlig?

– Moses, sa fuglen.

– Moses?! lo tyven. Hvilken idiot gir navnet Moses til en papegøye?!

– Ja du, svarte fuglen. De samme menneskene som døpte rottweileren Jesus…

Tyven ble sannsynligvis ikke lenge i dette huset! Ikke nøl nå, del videre for å invitere vennene dine til en god latter!